Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž s 3,4 promile spôsobil v Nitre dopravnú nehodu a ušiel: Prezradil ho tento detail

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

NITRA - Vodič osobného motorového vozidla Daewoo Lanos spôsobil v Nitre na Dolnočermánskej ulici dopravnú nehodu a z miesta ušiel. Nevšimol si, že na mieste zrážky zostala odpadnutá tabuľka s evidenčným číslom jeho auta. Keď ho policajti doma vyhľadali, 40-ročný vodič nafúkal 3,4 promile, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Pri nehode došlo ku kolízii dvoch osobných áut. Vodič vozidla Daewoo Lanos narazil do Opla Astra, z ktorého práve vystupovala 32-ročná žena. Tá sa v poslednej chvíli zrážke vyhla. Vodič Daewa po nehode z miesta zrážky ušiel. "Keď si po neho domov prišli policajti, nevládal stáť na nohách a neustále padal. S policajnou hliadkou odmietal spolupracovať a zakročujúci policajti si z jeho úst vypočuli hneď niekoľko nadávok a vyhrážok," opísala chvíle po nehode polícia.

 

3,4 PROMILE ALKOHOLU V KRVI HO PODPORILO V ÚTEKU Z MIESTA DOPRAVNEJ NEHODY, KTORÚ SPÔSOBIL. JEHO PRÍBUZNÍ SA HANBILI AJ...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Friday, March 31, 2023

Vodič bol predvedený na policajné oddelenie, kde s ním boli po vytriezvení vykonávané ďalšie procesné úkony. Policajti pri jeho lustrácii zistili, že muž už dvakrát prišiel o vodičský preukaz na viac ako rok za alkohol a drogy. Prípad vyšetrujú nitrianski dopravní policajti ako prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Viac o téme: Dopravná nehodaPolícia Nitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu