Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

MIMORIADNE NAKA opäť zasahuje! V putách skončil aj bývalý riaditeľ polície v Trnave

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Národná kriminálna agentúra je opäť v akcii. Od skorého rána zasahuje na západnom Slovensku. V putách skončil aj bývalý riaditeľ krajskej polície v Trnave Bystrík Stanko, ktorý kedysi kandidoval aj na primátora.

archívne video

Polícia a príslušníci NAKA zasahujú pre volebnú korupciu v obci Roštár na východe Slovenska (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Elitní policajti aj dnes rozbehli akciu, ktorá má súvisieť s drogovým biznisom. Podľa informácii portálu tvnoviny.sk NAKA zasahuje najmä v Trnavskom kraji. Zadržať mali viacero ľudí, medzi nimi aj súčasných a bývalých policajných funkcionárov. Polícia informuje, že obvinili 16 ľudí v rámci akcie Chikara 2. Zadržaných bolo 10 ľudí vrátane bývalého krajského policajného riaditeľa v Trnave Bystríka Stanka. Ten kedysi kandidoval aj na primátora. Okrem neho zadržali aj súčasného okresného riaditeľa polície v Trnave Rastislava Grznára. 

Bystrík Stanko
Zobraziť galériu (2)
Bystrík Stanko  (Zdroj: SITA)

 

ZÁSAH NAKA: 16 OBVINENÝCH OSÔB VRÁTANE AKTÍVNEHO POLICAJNÉHO FUNKCIONÁRA Dnes v skorých ranných hodinách na území...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Tuesday, March 21, 2023

V putách mal podľa portálu skončiť aj bývalý džudista Tibor Gubáň. Toho zadržali aj pred vyše rokom spolu so Zuzanou Plačkovou, ktorej obvinenie neskôr zrušili. Gubáň má byť teraz obvinený v inej trestnej veci.

Viac o téme: AkciaPolícia NAKA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu