Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vodič spôsobil na R1 nehodu: V dychu mu namerali vyše 2,4 promile

Nitrianski diaľniční policajti boli v utorok vyslaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala na rýchlostnej ceste R1 smerom na Trnavu Zobraziť galériu (2)
Nitrianski diaľniční policajti boli v utorok vyslaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala na rýchlostnej ceste R1 smerom na Trnavu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

NITRA - Nitrianski diaľniční policajti boli v utorok vyslaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala na rýchlostnej ceste R1 smerom na Trnavu. Podľa polície sa 46-ročný vodič vozidla Peugeot 407 pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla a narazil do vozidla Renault Premium.

Policajti oboch vodičov podrobili dychovej skúške na alkohol. "Vodič Peugeotu pri nej nafúkal 1,16 mg/l alkoholu, čo predstavuje 2,42 promile. Pri dopravnej nehode vznikla škoda vo výške približne 5000 eur. V danej veci bolo začaté trestné stíhanie a súčasne vznesené obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," informovala polícia.

Nitrianski diaľniční policajti boli v utorok vyslaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala na rýchlostnej ceste R1 smerom na Trnavu
Zobraziť galériu (2)
Nitrianski diaľniční policajti boli v utorok vyslaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala na rýchlostnej ceste R1 smerom na Trnavu  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Viac o téme: AlkoholNehodaPolícia R1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu