Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krádež za vyše 30-tisíc eur! Polícia pátra po zlodejovi: Z predajne si odniesol luxusné hodinky

Polícia pátra po páchateľovi, ktorý mal ukradnúť viacero luxusných hodiniek
Polícia pátra po páchateľovi, ktorý mal ukradnúť viacero luxusných hodiniek (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Neznámy páchateľ mal v nedeľu (5. 3.) ukradnúť z predajne v obchodnom dome v Bratislave troje luxusných hodiniek za vyše 30.000 eur. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri jeho stotožnení. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

"Neznámy muž vošiel do predajne hodiniek, kde si ako zákazník vypýtal od obsluhy na vyskúšanie tri kusy hodiniek rôznych značiek v celkovej hodnote 30.350 eur. Využil moment, keď bola obsluha otočená chrbtom a vyberala ďalší typ hodiniek z vitríny, vzal troje hodinky dané ku skúšaniu a utiekol z predajne bez zaplatenia," ozrejmila.

Opis páchateľa

Páchateľ je podľa polície vysoký asi 190 centimetrov. Má normálnu postavu, hnedé oči a bledú pleť s plešinou. Na ľavej ruke má tetovanie. Hovorí po anglicky. V čase krádeže mal oblečené modré rifle, tmavé tričko, tmavú vestu a obuté tmavé tenisky. Mal tiež dioptrické okuliare. Polícia vyzvala ľudí, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža na fotografii, aby ich oznámili na bezplatnom čísle 158, na policajnom oddelení alebo správou na sociálnej sieti.

archívne video

Zlodej pri lúpeži odhalil svoju tvár (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Viac o téme: ZlodejHodinkyKrádežPátraniePolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu