Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Veľká tragédia v Košiciach: Počet obetí stúpol na tri! Ďalšia osoba je v stabilizovanom stave

(Zdroj: Facebook/Polícia SR-Košický kraj)

KOŠICE - Podľa doterajších informácií došlo dnes dopoludnia v Košiciach k tragickej nehode troch osobných motorových vozidiel značiek BMW, Peugeot a Škoda. Stalo sa tak pri Jumbo centre na Gorkého ulici. Pri zrážke prišli o život dvaja ľudia, vodič Škody a chodkyňa.

aktualizované 14:20 Počet obetí piatkovej tragickej dopravnej nehody v Košiciach stúpol na tri. Žena, ktorú vo veľmi vážnom stave previezli do Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura (UNLP) Košice, napokon zraneniam podľahla. Potvrdila to hovorkyňa nemocnice Monika Krišková.

Ako uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby (OS ZZS) SR Alena Krčová, na miesto dopravnej nehody vyslali päť posádok záchrannej zdravotnej služby. "Žiaľ, dvom osobám, žene a mužovi, už pomôcť nedokázali," uviedla. Potvrdila, že do nemocnice previezli dve ženy, z toho jednu v kritickom stave. "Záchranári ošetrili aj muža s reakciou na ťažký stres, jeho zdravotný stav si prevoz do nemocnice nevyžiadal," dodala.

Tragédia otriasla Košicami predpoludním

Okrem dvoch ľudí, ktorí zomreli na mieste, sú dve osoby zranené ťažko a dve ľahko. Na mieste dopravnej nehody reguluje premávku polícia, miesto nehody je uzavreté. „Troch zranených odviezli sanitky do košických nemocníc,“ informovala košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

archívne video

Hromadná nehoda na diaľnici D1 Spišský Štvrtok - Poprad (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Vodiči vozidla zn. BMW a Peugeot boli podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Prítomnosť alkoholu v krvi bude zisťovaná pri nebohom vodičovi vozidla zn. Škoda a nebohej chodkyne dodatočne pri pitve.

 

‼️AKTUÁLNE V KOŠICIACH‼️

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Friday, February 10, 2023

Veľmi vážny stav jednej osoby po nehode

Vo veľmi vážnom stave je jedna osoba, ktorú po piatkovej tragickej nehode v centre Košíc hospitalizovali v Univerzitnej nemocnici Louisa Pasteura (UNLP) Košice na Rastislavovej ulici. Potvrdila to jej hovorkyňa Monika Krišková s tým, že do tejto nemocnice po nehode priviezli dve osoby. "Druhú pacientku s viacpočetnými, ale ľahšími poraneniami, priviezli na oddelenie urgentného príjmu na Triede SNP, pacientka je stabilizovaná a je pri vedomí," dodala.

Viac informácií prinesieme neskôr.

Viac o téme: NehodaKošice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu