Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

EXKLUZÍVNE Krvavý útok v Bratislave! V centre mesta dobodali mladíka (20)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - V slovenskej metropole sa v sobotu v skorých ranných hodinách odohral krvavý útok. V blízkosti jedného zo známych podnikov v centre mesta došlo k pobodaniu dvadsaťdvaročného muža, ktorý musel byť prevezený do nemocnice.

V Bratislave na Ventúrskej ulici došlo v sobotu krátko pred piatou hodinou ráno k útoku na mladíka. Bodli ho do hrudníka. "Prijatím tiesňovej výzvy o poranenej dospelej osobe následkom napadnutia ostrým predmetom bol vydaný pokyn na zásah ambulancie ZZS. Záchranári na mieste zásahu ošetrili muža s poranením hrudníka a následne ho transportovali do nemocnice," potvrdil nám Andrej Hirjak z operačného strediska ZZS. 

Reakcia premiéra Eduarda Hegera na útok na Zámockej ulici v Bratislave (archívne video)

Reakcia premiéra Eduarda Hegera na včerajší útok na Zámockej ulici v Bratislave (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Obeť bola počas prevozu pri vedomí a mala by byť mimo ohrozenia života. Polícia už vo veci začala trestné stíhanie. "Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava I začal trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva v jednočinnom súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví," informovala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Silvia Šimková s tým, že viac informácií poskytnú, keď to umožní procesná situácia. 

Viac o téme: Pobodanieútok BratislavaTrafo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu