Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Smrteľná nehoda pri Žiline: Vodič vpálil priamo do stromu! Auto skončilo na šrot

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: KR PZ Žilina)

LIETAVA – Dopravná nehoda, ktorá sa stala dnes ráno v obci Lietava v žilinskom okrese, sa skončil tragicky. Vodič osobného auto bol po priamom náraze do stromu na mieste mŕtvy.

 

Archívne video: Hrôzostrašná dopravná nehoda v Bratislave: Auto ostalo úplne zdemolované

Hrôzostrašná dopravná nehoda v Bratislave: Auto ostalo úplne zdemolované (Zdroj: Tip čitateľa)

„Dňa 09.01.2023 v čase okolo 08.55 hod. došlo na ceste tretej triedy č. 2102 na začiatku obce Lietava, okr. Žilina k dopravnej nehode. Vodič osobného motorového vozidla zn. BMV viedol vozidlo v smere z obce Lietavská Lúčka, kde doposiaľ z presne nezistených príčin mal v miernej pravotočivej zákrute prejsť do protismeru a tu čelne naraziť do stromu,“ informovala polícia.

Smrteľná nehoda pri Žiline:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ Žilina)

54-ročný vodič utrpel pri nehode zranenia, ktorým na mieste podľahol. U nebohého bola nariadená pitva. „Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uviedli.

Všetkých účastníkov cestnej premávky vyzvali, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. „Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách,“ prízvukovali.

Viac o téme: NehodaSmrteľná nehodaLietava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu