Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Šokujúce zistenie v prípade mŕtveho muža (†31) v Bratislave: Ide o úspešného slovenského športovca

(Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky, TASR/Dano Veselský)

BRATISLAVA – V sobotu ráno sa Slovensko dozvedelo o ďalšom mŕtvom mužovi v Bratislave, tentokrát v Starom Meste. Ako sa ukázalo, ide o úspešného športovca, bývalého majstra Slovenska vo squashi Miroslava Cellera.

 

Ilustračné video: V bratislavskej rekreačnej lokalite Železná studnička našli mŕtveho

V bratislavskej rekreačnej lokalite Železná studnička našli mŕtveho (Zdroj: Topky/Maarty)

Podľa informácií portálu noviny.sk sa udalosť odohrala v podniku na Bielej ulici. Nebohý muž mal spolu so svojím kamarátom spadnúť zo schodov.

To, že mŕtvym mužom je niekdajší úspešný reprezentant, potvrdila aj Slovenská squashová asociácia. „So žiaľom v srdci vám oznamujeme, že pri nešťastnej náhode dnes prišiel o život Miroslav Celler. Bol výborným športovcom a kamarátom, no predovšetkým skvelým manželom a otcom.Vyjadrujeme úprimnú sústrasť jeho rodine a najbližším. Odpočívaj v pokoji, Mirec,“ uviedli na sociálnej sieti.

 

So žiaľom v srdci vám oznamujeme, že pri nešťastnej náhode dnes prišiel o život Miroslav Celler. 😔 Bol výborným...

Posted by Slovenská squashová asociácia | SSQA on Saturday, January 7, 2023

Dvojica mala mať v čase nešťastného pádu namierené domov. Zatiaľ, čo Miroslavovi sa stal pád osudným, jeho kamarát skončil v nemocnici.

"V sobotu približne o 2.20 h sme prijali na linke 158 oznámenie, v zmysle ktorého sa mal v Starom Meste v Bratislave nachádzať 31-ročný muž, ktorého sa aj napriek snahe privolanej rýchlej zdravotnej pomoci nepodarilo zachrániť," uviedla k prípadu polícia, ktorá už začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Miroslav Celler mal na konte viacero úspechov. Bol majstrom Slovenska za rok 2015 a niekoľkonásobným vicemajstrom, v juniorskej kategórii bol 8-krát majstrom Slovenska. Úspechy mal aj v tímových súťažiach. V juniorských súťažiach sa mu darilo aj na európskej scéne.

Viac o téme: úmrtieMiroslav Celler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu