Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Poslankyňa Tabák prijala ospravedlnenie ministra Mikulca a vec považuje za uzavretú

Romana Tabák Zobraziť galériu (2)
Romana Tabák (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Poslankyňa za Sme rodina Romana Tabák, ku ktorej sa minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO) v komunikácii cez sms nesprával ako džentlmen, považuje celú vec za uzavretú. I keď spočiatku sa k celej veci odmietla vyjadriť, nakoniec sa rozhodla roztržku ukončiť statusom na sociálnej sieti.

archívne video

Reakcia strany OĽaNO potom, ako nebol Roman Mikulec odvolaný z funkcie ministra vnútra (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

O uniknutej súkromnej komunikácii medzi poslankyňou a členom vlády sme informovali počas týždňa. Hulvátskym správaním ministra Mikulca voči Romane Tabák sa podľa našich informácií zaoberala aj koaličná rada. I keď komunikácia, ktorú spustila prosba poslankyne o pomoc nemenovanému starostovi s riešením situácie kvôli migrantom zo Sýrie, nabrala veľmi nepríjemný smer, nechce to už viac rozmazávať a baviť sa o tom. "Pán minister Mikulec sa mi ospravedlnil, pre mňa je to uzavretá vec," napísala na svojom profile na sociálnej sieti. 

 

➖“Pán minister #Mikulec sa mi ospravedlnil, pre mňa je to uzavretá vec!”

Posted by Romana Tabak on Saturday, December 3, 2022

Ja nie som tvoj k*k*tko Boris

Azda najcitovanejšou vetou z komunikácie je Mikulcova narážka na predsedu Sme rodina Borisa Kollára, v klube ktorého našla po vyhadzove z OĽaNO v parlamente útočisko. "Ja nie som tvoj k*k*tko Boris," napísal jej okrem iného. Na prosbu poslankyne o pomoc naozaj nereagoval džentlmensky. "A ty sa s kým bavíš? Sa preber," odpísal jej o pol desiatej večer. Obvinil ju tiež u úplatkárstva. "Nepíš mi, dvíha sa mi z teba žalúdok," dodal v sms minister.

Viac o téme: Roman MikulecRomana TabakSms komunikácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu