Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hulvát vo vláde: Nie som tvoj k*k*tko Boris, písal minister šokovanej poslankyni! Incident riešila aj koaličná rada

BRATISLAVA - Súkromná komunikácia medzi ministrom a koaličnou poslankyňou nezostala bez povšimnutia. Má dohru! Hulvátske vyjadrovanie člena vlády mala riešiť už aj koaličná rada, prezradil pre Topky.sk zdroj z prostredia koalície. Samotná poslankyňa sa k celej veci odmietla vyjadriť a považuje celú vec za uzatvorenú.

Zatiaľ čo celá Európa žije v posledných dňoch upozorňovaním ľudí na problematiku násilia na ženách, na Slovensku sa tento týždeň musela koaličná rada zaoberať vulgárnym správaním jedného z ministrov. Bizarnosti na celom prípade ešte pridáva aj to, že sa takto správal voči žene, svojej kolegyni, poslankyni koalície.

Utečenecký tábor v Kútoch (Zdroj: Topky/Maarty)

K dispozícii máme v redakcii celú komunikáciu, ktorá medzi ministrom a poslankyňou prebehla a svedčí o nevhodnom a vulgárnom správaní, za aké by sa nemusel hanbiť ani kriminálnik vo väzení.

Vzhľadom k citlivosti prípadu, mená uvádzať nebudeme, ale podľa našich informácií koaličná rada už riešila aj to, aby bol upozornený na nevhnosť svojich slov.

Rozhovor začína prosbou poslankyne, ktorá píše ministrovi o rozhovore s nemenovaným starostom. A žiada ho, či by nemohol prednostne riešiť situáciu kvôli migrantom zo Sýrie, ktorej čelí práve táto obec. Rozhovor sa však zvrtne a minister jej odpíše, že je hviezda a nech si to rieši sama.

"A ty sa s kým bavíš? Sa preber," odpisuje o pol desiatej večer. "Ja nie som tvoj k*k*tko Boris," dodáva s tým, že ju obviňuje z úplatkárstva a pritom sa tvári ako panenka Mária. "Nepíš mi, dvíha sa mi z teba žalúdok," dodáva v sms minister.

 

Viac o téme: Koaličná rada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu