Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polícia pátra: Muž v bratislavskom obchodnom centre neodovzdal nájdenú tašku

Polícia pátra
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti pátrajú po mužovi, ktorý v predajni bratislavského obchodného centra našiel tašku, ktorú neodovzdal a odišiel s ňou. V tejto súvislosti objasňujú okolnosti trestného činu zatajenia veci. K incidentu došlo v obchodnom centre na ulici Mlynské nivy ešte 18. novembra. Na sociálnej sieti zverejnili fotografie a prosia verejnosť o pomoc pri pátraní po totožnosti muža na nich.

 

NEBER ČO NIE JE TVOJE! V KABÍNKE NAŠIEL TAŠKU, TERAZ PO ŇOM PÁTRAME ☑Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Saturday, December 3, 2022

"Doposiaľ neznámy páchateľ si v jednej z predajní s oblečením v skúšobnej kabínke prisvojil príručnú tašku s obsahom osobných dokladov a finančnej hotovosti, ktorú si tam zabudol predchádzajúci zákazník. Tým, že nájdenú tašku neodovzdal, ale odišiel s ňou na neznáme miesto, spôsobil škodu vo výške 1150 eur," napísali bratislavskí policajti na sociálnej sieti. Akékoľvek informácie k totožnosti osoby na fotografiách, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy cez sociálnu sieť.

Viac o téme: MužObchodPátraniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu