Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nedovolená výroba omamných látok: V Bratislave obvinila polícia dvoch mužov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: KR PZ BB)

BRATISLAVA - Polícia v Bratislave obvinila dvoch mužov z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

U 41-ročného Ladislava B. polícia zaistila viacero druhov drog, ako metamfetamín v množstve 22.479 miligramov, kokaín a extáza. "Zaistené množstvo metamfetamínu predstavuje 250 obvyklých jednorazových dávok drogy," doplnil Szeiff. 

Zhabaná bola aj krátka strelná zbraň a niekoľko kusov streliva, ktoré budú objektom kriminalisticko-expertízneho skúmania. U 31-ročného Nikolasa M. bol zaistený metamfetamín v množstve 2586 miligramov, čo zodpovedá približne 20 obvyklým jednorazovým dávkam drogy. Vyšetrovatelia voči nim vzniesli obvinenie. V prípade preukázania viny im hrozí trest odňatia slobody na desať až 15 rokov. 

Akcia s názvom Vlk

V rámci akcie s názvom Vlk vykonala polícia koncom novembra tri domové prehliadky a dve prehliadky nebytových a iných priestorov. Rovnako prehľadali aj motorové vozidlá v bratislavských okresoch Ružinov, Petržalka a Nové Mesto. 
 

Viac o téme: DrogyPolícia Zadržania
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu