Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

AKTUÁLNE Netradičný zásah v Bratislave, na ulici vystreľujú kanalizačné poklopy: Namerali vysokú koncentráciu CO2

 Na mieste malo byť dokonca počuť aj explóziu, ktorá sa ozvala z podzemia Zobraziť galériu (11)
 Na mieste malo byť dokonca počuť aj explóziu, ktorá sa ozvala z podzemia (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Polícia aj hasiči zasahujú v Bratislave pri zriedkavej udalosti. Na Prievozskej ulici vystreľujú kanalizačné poklopy.

Netradičný zásah v Bratislave, na ulici vystreľujú kanalizačné poklopy (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

"Viaceré hliadky bratislavských policajtov aktuálne asistujú príslušníkom Hasičského a záchranného zboru pri netradičnej udalosti, ku ktorej došlo krátko po 17.30 h. Na linke 158 sme prijali informáciu o vystreľujúcich kanalizačných poklopoch, ku ktorým má dochádzať z doposiaľ presne nezistených príčin v úseku Prievozskej ulice. Z bezpečnostných dôvodov momentálne policajti usmerňujú premávku v tomto úseku, rovnako asistujeme pri evakuácii osôb z blízkeho biznis centra. K zraneniu osôb doposiaľ v súvislosti s touto udalosťou nedošlo, o prípadných ďalších obmedzeniach budeme verejnosť informovať," informuje KR PZ v Bratislave Michal Szeiff. Na mieste malo byť dokonca počuť aj explóziu, ktorá sa ozvala z podzemia.

 

TOTO NIE JE 1. APRÍL

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Monday, November 14, 2022

Podľa informácií hovorkyne hasičov Kataríny Križanovej hasiči zasahujú na uliciach Plynárenská a Prievozská. Na mieste bola nameraná vysoká kocentrácia CO2.

Zasahujúci hasiči vykonávajú prieskum oblasti. Administratívna budova BBC-1 bola evakuovaná. Pri udalosti zasahuje viac ako 30 profesionálov zo všetkých bratislavských hasičských staníc a dobrovoľní hasiči z DHZO Ružinov. Pri udalosti sa doposiaľ nikto nezranil. 

V Bratislave je prerušená premávka viacerých spojov MHD 

V Bratislave je pre problém s vystreľujúcimi poklopmi aktuálne prerušená premávka viacerých spojov mestskej hromadnej dopravy (MHD). Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojom webe. 

"Od 18.10 h je prerušená premávka trolejbusov liniek 42, 71, 72 a autobusov linky 70 na Prievozskej obojsmerne v úseku Miletičova - Bajkalská," priblížil DPB. Uvedené trolejbusové linky z Cintorína Vrakuňa a Čiližskej boli v smere mesto postupne zastavené. Všetky detaily o odklone uvedených liniek nájdu cestujúci na webe dopravného podniku.

AKTUÁLNE Netradičný zásah v
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Viac o téme: BratislavaPrievozská ulicaKanalizačné poklopy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu