Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nočná dráma pri Leviciach: Auto s migrantmi skončilo v rieke, v nemocnici ošetrili 11 ľudí

Mimo vozidla sa nachádzalo viacero osôb, v aute našli policajti ešte päticu prevážaných ľudí
Mimo vozidla sa nachádzalo viacero osôb, v aute našli policajti ešte päticu prevážaných ľudí (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

KALNÁ NAD HRONOM – Vozidlo s migrantami skončilo neďaleko obce Kalná nad Hronom v okrese Levice v rieke Hron. Celkovo 11 migrantov zo Sýrie bolo prevezených na ošetrenie do nemocnice, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Policajti z obvodného oddelenia Policajného zboru Želiezovce v utorok krátko po polnoci prenasledovali vozidlo VW Touareg s poľským evidenčným číslom. Vodič na znamenia policajnej hliadky nereagoval a v rýchlej jazde pokračoval smerom na obec Šarovce. Na kruhovom objazde však zmenil smer a pokračoval smerom na obec Kalná nad Hronom. Následne zišiel z vozovky a v jazde pokračoval cez pole, kde sa policajtom stratil z dohľadu.

 

PREVÁDZANIE MIGRANTOV NIE JE ŽIADNA VYHLIADKOVÁ JAZDA. TÁTO SKONČILA V RIEKE HRON 🤨 Dnes krátko po polnoci policajti z...

Posted by Polícia SR - Nitriansky kraj on Tuesday, November 8, 2022

Hliadka preverila všetky odbočky na poľné cesty, no vozidlo nespozorovala. Pri uzavretom moste však policajti našli stopy po vozidle, ktoré smerovali ku korytu rieky Hron. Presunuli sa k rieke, kde našli vozidlo, ktoré skončilo prednou časťou v rieke. Mimo vozidla sa nachádzalo viacero osôb, v aute našli policajti ešte päticu prevážaných ľudí. Prípadom sa zaoberajú príslušníci Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii Úradu hraničnej a cudzineckej polície.

Viac o téme: NehodaRiekaMigrantiKalná nad Hronom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu