Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rodinná dráma v Trnave: Syn mal brutálne zbiť svoju matku! Zasahovalo špeciálne komando

Rodinná dráma v Trnave
Rodinná dráma v Trnave (Zdroj: Reprofoto/MyTrnava)

TRNAVA - Obyvatelia sídliska Hliny v Trnave zažili v utorok večer skutočnú drámu. Zasahovali tam policajti s automatickými zbraňami a v nepriestrelných vestách. Syn tam mal brutálne zbiť svoju matku.

Hasiči, záchranári aj špeciálne komando zasahovali v utorok podvečer na sídlisku Hliny v Trnave. V jednom z bitových domov malo prísť k bitke. 35-ročný muž tam surovo zmlátil svoju matku. Informuje o tom mytrnava.sme.sk. Matke sa, našťastie, podarilo z bytu ujsť a zavolala pomoc. Jej syn sa zamkol v byte a vzniklo podozrenie, že je ozbrojený.

Na miesto okamžite dorazili záchranné zložky a podľa portálu vnikli do bytu, v ktorom sa im podarilo útočníka spacifikovať a v putách predviesť na policajnú stanicu. Jeho matka mala viaceré zranenia, s ktorými ju previezli do nemocnice. Hospitalizovaná je na Oddelení traumatológie. Má zlomené rebrá, podliatiny, ale je mimo ohrozenia života. 

archívne video

Bitka pred barom v bratislavskom Starom Meste (Zdroj: Tip čitateľa)

"Polícia môže potvrdiť, že dnes, krátko po piatej popoludní, prijala oznámenie o domácich nezhodách na jedno z trnavských sídlisk," povedala pre portál krajská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová. Policajti po príchode na miesto udalosti zistili, že 35-ročný muž mal fyzicky zaútočiť na svoju matku. "Vzhľadom na okolnosti boli na miesto privolané viaceré hliadky. Muž sa zabarikádoval v byte a odmietal otvoriť. Na miesto museli prísť hasiči a zamestnanec kľúčovej služby," doplnila hovorkyňa. Polícia ďalšie informácie neposkytuje.

Viac o téme: MatkaSynBitkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu