Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Matka štyroch detí: O svoje deti sa vôbec nezaujíma!

Davidko (2) nerozpáva a vôbec nekomunikuje. Zobraziť galériu (4)
Davidko (2) nerozpáva a vôbec nekomunikuje. (Zdroj: Nový Čas)

ZVOLEN - Opustené deti krkavčej matky skončia v domove! Po tom, ako Iwona S. (33) nechala svoje štyri deti dva dni bez jedla zamknuté v dome, sa síce vrátila, ale rovno na políciu. Tá ju stíha na slobode a vo väzení si môže posedieť až desať rokov!

„Jednoducho som to nezvládla! Viem, že mi deti vezmú, ale ja už nevládzem, na všetko som sama,“ vysvetľovala svoje konanie Iwona S. Z jej správania je zúfala aj jej matka Anna Bjalončíková. Tá sa teraz stará o Lukáška (9) a Klaudiu (4). „Mama za nami ešte nebola, je preč,“ posmutnel pri spomienke na mamu Lukáško. Smutné modré oči najmenšej Mišky (10 mesiacov) a Davidka (2) však hovoria za všetko. „Sú typickým príkladom zanedbaných detí,“ povedal primár detského oddelenia zvolenskej nemocnice Igor Janičina.

Davidko vôbec nerozpráva a ani neplače! Malej Miške podchvíľou tečú po tváričke slzy. Podľa lekára boli deti v dobrom zdravotnom stave, boli však hladné a mierne špinavé. Podľa riaditeľky odboru sociálnych vecí vo Zvolene Jaroslavy Kopřivovej všetky deti zrejme umiestnia v detskom domove. „Chceme, aby boli súrodenci pokope,“ povedala. Otáznik zatiaľ visí nad Iwoninou ďalšou dcérkou Monikou - tú má totiž stále pri sebe. Od nedeľňajšieho rána boli štyri malé deti samy v zamknutom dome v Pliešovciach - boli hladné, vystrašené a v šoku. Zachránili ich až policajti, ktorých privolal sused.

Malá Miška (10 mesiacov) je na svoj vek primalá a mama jej veľmi chýba.
Matka štyroch detí: O
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)


Lukáš (9) a Klaudia (4) sú u starkej Anny Bjalončíkovej.
Matka štyroch detí: O
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)


Iwona S. po policajnom výsluchu
Matka štyroch detí: O
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu