Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

To snáď ani nie je pravda! Polícia zastavila ďalšieho opitého vodiča: V aute viezol dve malé deti

Opitý vodič viezol dve malé deti
Opitý vodič viezol dve malé deti (Zdroj: FB/Polícia)

OSLANY - Štyridsaťštyriročný vodič bol nielen opitý, ale navyše mal v aute aj dve malé deti. Policajtom tvrdil, že ide z hokeja a dal si len jedno pivo. Nafúkal 0,59 mg/l, čo predstavuje 1,23 promile alkoholu.

Policajti Obvodného oddelenia PZ z Partizánskeho zastavili pred obcou Oslany vozidlo Opel, ktoré šoféroval 44-ročný vodič. Pri cestnej kontrole ho podrobili dychovej skúške. Vodič mal policajtom uviesť, že ide z hokeja a dal si pivo. Informujú o tom trenčianski policajti na sociálnej sieti.

"Zrejme neostalo len pri jednom pive, keď nafúkal 0,59 mg/l, čo predstavuje 1,23 promile alkoholu. Zaražajúce však je to, že vodič čase, keď šoféroval pod vplyvom alkoholu v aute viezol svoje dve deti. Policajti mu obmedzili osobnú slobodu a skončil v policajnej cele," dodala polícia. 

Nočná nehoda v Bratislave vydesila celé Slovensko (Zdroj: Topky/Maarty)

Polícia opäť opakovane a dôrazne upozorňuje vodičov, aby nepodceňovali silu alkoholu a v žiadnom prípade nesadali za volant opití. "Už menšie množstvo alkoholu spôsobuje zhoršenú koordináciu pohybov a nesprávny odhad vlastných schopností, čo vedie k chybnému vyhodnoteniu situácie. Za volantom to môže mať fatálne následky. Potom je už neskoro hovoriť „ja som to nechcel“," uzavreli policajti.

Viac o téme: Alkohol za volantomAlkoholVodičKontroly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu