Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ľuboš (50) s vyhrážkami novinárom neprestal: Ďalšie obvinenie! Hrozí mu až šesť rokov za mrežami

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: FB/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

BRATISLAVA - "Hrdina" z internetu? 50-ročný Ľuboš sa niekoľko mesiacov vyhrážal internetovému portálu v Bratislave. Neprestal s tým ani vtedy, keď mu vyšetrovateľ vzniesol obvinenie.

Ľuboš sa novinárom vyhrážal usmrtením, ťažkou ujmou na zdraví a ďalšími vyhrážkami. "Ľuboš so zasielaním výhražných správ neprestal ani po tom, čo mu vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ Bratislava V vzniesol obvinenie z pokračovacieho prečinu Násilia proti skupine a zločinu Vydierania. Naďalej pokračoval vo vypisovaní nenávistných emailov, a preto bol uplynulý týždeň obmedzený na osobnej slobode a následne eskortovaný pred vyšetrovateľa, ktorý mu rozšíril už vznesené obvinenie pre prečin Násilia proti skupine obyvateľov," informovala Jana Šimunková, bratislavská policajná hovorkyňa.

"Zároveň bol vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva PZ Bratislava V spracovaný návrh na vzatie do väzby menovaného. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí 50-ročnému Ľubošovi trest odňatia slobody na dva až šesť rokov," dodala Šimunková. 

archívne video

Šikana, vyhrážky a Kočner v pozadí: Čistý deň rezonuje aj po rokoch! Obavy som nemala, tvrdí Blahová (Zdroj: Maarty)

Viac o téme: ZadržanýVyhrážkyMédiáPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu