Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Voľby 2022: Adrian Polóny splnil podmienky kandidatúry na post predsedu Banskobystrického kraja

Adrian Polóny Zobraziť galériu (3)
Adrian Polóny (Zdroj: Tlačová správa)

BANSKÁ BYSTRICA - Adrian Polóny splnil všetky podmienky kandidatúry na post predsedu Banskobystrického kraja. Ako nezávislý kandidát má viac ako 2 500 podpisov obyvateľov kraja, ktorý vyžaduje volebný zákon pri kandidatúre nezávislých kandidátov.

„Zber podpisov pod moju kandidatúru som nevnímal iba čisto ako formálnu povinnosť, ale využil som túto príležitosť aj na komunikáciu s ľuďmi v našom kraji. Aj pri osobných stretnutiach mi potvrdili, že náš kraj potrebuje skutočnú zmenu a môj program má v kraji podporu ľudí, ktorí sa chcú mať lepšie,“ povedal kandidát na predsedu BBSK Adrian Polóny.

Voľby 2022: Adrian Polóny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tlačová správa)

Adrian Polóny kandiduje na post predsedu Banskobystrického samosprávneho kraja ako nezávislý kandidát s podporou viacerých tradičných politických strán. Jeho program zameraný na Skutočnú zmenu v práci Banskobystrického kraja ponúka konkrétne riešenia, ako zlepšiť dopravu, školstvo, sociálne veci, alebo oblasť životného prostredia.

Voľby 2022: Adrian Polóny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tlačová správa)

Zmeny, ktoré Adrian Polóny navrhuje ako nezávislý kandidát, oslovili nielen ľudí v kraji a odborníkov zo stavovských organizácií, ale aj tradičné politické strany presadzujúce konzervatívne a národné hodnoty a podporu rodín aj malých a stredných podnikateľov. Podporu kandidatúre Adriana Polónyho okrem iných vyjadrili aj strany Smer - sociálna demokracia, Slovenská národná strana, Strana moderného Slovenska a starostovia a primátori z Banskobystrického kraja.

Viac o téme: PodpisyKandidát Banskobystrický samosprávny krajAdrian Polóny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu