Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragédia na východnom Slovensku: Zomrelo len 9-ročné dievčatko! Zrejme sa utopilo doma vo vani

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

VALALIKY - V nedeľu podvečer sa stala tragédia v obce Valaliky v okrese Košice - okolie. Vo vani v rodinnom dome sa utopilo len 9-ročné dievčatko. Udalosť otriasla celou obcou.

Polícia vyšetruje tragickú udalosť, ktorá sa stala na východe Slovenska. V obci Valaliky sa, za zatiaľ nejasných okolností, utopilo len 9-ročné dievčatko. Nájsť ho mali vo vani. Informuje o tom košický Korzár

Dievčatko sa malo kúpať vo vani, v ktorej sa utopilo. Do domu boli privolané všetky záchranné zložky. "Na mieste zasahovali štyria hasiči z Čane. Už pred naším príchodom sa ľudia pokúšali maloletú osobu oživiť. Bola v kúpeľni,“ vysvetlili hasiči. Dievčatko oživovali asi hodinu, no nakoniec museli konštatovať smrť. 

archívne video

Vo Vysokých Tatrách sa smrteľne zranil 58-ročný horolezec (Zdroj: HZS)

Prípad teraz rieši polícia, ktorá predbežne vylúčila cudzie zavinenie. "Môžem potvrdiť, že v nedeľu, okolo 17.30 hodiny, bolo v jednom z rodinných domov v obci Valaliky nájdené telo maloletej osoby bez známok života,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Vzhľadom k tomu, že prípad je citlivý, polícia podrobnejšie informácie neposkytuje. 

 

Viac o téme: DieťaUtopenieValaliky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu