Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polícia pátra po Gregorovi (21) na FOTO: Je naňho vydaný zatykač, môže byť ozbrojený!

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Policajti z Považskej Bystrice žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po 21-ročnom Gregorovi Antunovičovi z Púchova. Na muža je vydaný príkaz na zatknutie. Polícia zároveň upozorňuje, že môže byť ozbrojený. Informuje o tom na sociálnej sieti.   

Polícia priblížila, že muž je približne 175 centimetrov vysoký, vyšportovanej postavy a jeho zdanlivý vek je 25 rokov. "Na hrudníku, rukách, krku, temene hlavy vo vlasatej časti a pravej nohe má výrazné tetovanie s vyobrazením rôznych motívov ako medvedica s mláďaťom, holubica a iné," doplnila.

Policajti z Považskej Bystrice žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po 21-ročnom Gregorovi Antunovičovi z Púchova.
Zobraziť galériu (2)
Policajti z Považskej Bystrice žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po 21-ročnom Gregorovi Antunovičovi z Púchova.  (Zdroj: TASR - KR PZ v Trenčíne)

Na muža je vydaný príkaz na zatknutie pre zločin ublíženia na zdraví v súbehu so zločinom nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami. Pri spozorovaní pohybu osoby polícia prosí o okamžité kontaktovanie čísla 158 alebo o poslanie informácie prostredníctvom súkromnej správy sociálnej siete na stránke Facebook Polícia SR - Trenčiansky kraj. 

Viac o téme: ObchodZbranePátranieZatykačPolícia Gregor Antunovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu