Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

AKTUÁLNE Tragédia pri Senci: V bazéne rodinného domu našli mŕtve trojročné dieťa

(Zdroj: Getty Images)

SENEC - Týždeň odštartoval obrovskou tragédiou. Polícia informovala, že dostali oznámenie o náleze maloletej osoby - iba trojročného dieťaťa, bez známok života v bazéne jedného z rodinných domov v okrese Senec.

Nešťastná udalosť bola polícii nahlásená dnes krátko pred 10:45. Privolaná hliadka hodnovernosť hlásenia následne potvrdila. Privolaní záchranári s apokúšali na mieste dieťa oživiť, žiaľ, márne. 

"Bližšie okolnosti prípadu vzhľadom na jeho citlivosť poskytovať nebudeme. Vyšetrovaním presných príčin tohto prípadu sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci," dodala polícia.

 

TRAGICKÁ UDALOSŤ V OKRESE SENEC Dnes krátko pred 10:45 h sme prijali na linke 158 oznámenie o náleze maloletej osoby -...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, July 11, 2022

"Môžem potvrdiť zásah záchranárov, žiaľ, vzhľadom na citlivosť prípadu nemôžem poskytnúť viac informácií," uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

Ako informovala TV Markíza, incident sa stal v Novom Svete pri Senci. Na mieste mali zasahovať aj psychológovia z Modrého Anjela. Susedia si vraj nešťastie nevedia vysvetliť. Mladú rodinu opisujú ako príjemnú, bazén vraj nemali dlho.

Údajne malo utopeniu malého chlapca predchádzať ďalšie nešťastie, keď žena upadla v dome do bezvedomia. Počas toho dieťa vyšlo na dvor rodinného domu až k bazénu. 

Viac o téme: BazénDieťaúmrtie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu