Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Po napadnutí učiteľky v Senci: Celá škola žije v strachu

Učiteľku napadol otec žiačky VIII. A triedy na tomto mieste počas veľkej prestávky.
Učiteľku napadol otec žiačky VIII. A triedy na tomto mieste počas veľkej prestávky. (Zdroj: Nový Čas)

SENEC - Všetci sa boja! Učiteľka slovenčiny zo Základnej školy Mlynská bude najbližších desať dní na „péenke“. Zbil ju otec jednej z jej žiačok. Na napadnutú učiteľku chce navyše podať trestné oznámenie za psychické šikanovanie jeho dcéry.

Všetci v škole vedia, čo sa stalo, no menovite sa k udalosti nik nechce vyjadriť. „Napadnutá kolegyňa na žiačku zvýšila hlas. Krátko nato prišli do školy rodičia žiačky. Snažila som sa rozzúreného otca upokojiť, chcela som sa s ním porozprávať. On však vybehol po schodoch na prvé poschodie a začal kolegyňu biť, fackovať. Všetko sa udialo v priebehu pár minút,“ opísala situáciu členka učiteľského zboru, ktorá chce zostať v anonymite.

Napadnutá slovenčinárka po útoku išla na ošetrenie na miestnu polikliniku a momentálne je doma. Musela absolvovať interné a ušno-nosno-krčné vyšetrenie. „Každý deň musí chodiť na infúzie. Psychicky je úplne na dne,“ dodala jej dcéra.

Aktér fyzického útoku Erik Kaluža prostredníctvom svojho advokáta odkázal, že na učiteľku bude podané trestné oznámenie. „Bola to reakcia na to, že našu dcéru napádala psychicky aj fyzicky už dlhší čas,“ povedala matka žiačky Renáta Kalužová. „Preverujeme podozrenie z trestného činu výtržníctva,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu