Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Na bratislavskej Patrónke horel autobus MHD: Linky MHD obnovujú

Na bratislavskej Patrónke horí autobus MHD
Na bratislavskej Patrónke horí autobus MHD (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Na Bratislavskej Patrónke horí autobus mestskej hromadnej dopravy (MHD). Potvrdil to hovorca Dopravného podniku Bratislava (DPB) Martin Chlebovec. Vodičovi autobusu ani cestujúcim sa podľa jeho slov nič nestalo.

Ako ďalej uviedol, ide o kĺbové vozidlo linky 83. V tejto súvislosti sú všetky linky stojace na zastávke Patrónka presmerované, vrátane regionálnych spojov, cez ulicu Pri Suchom mlyne. "Vznik požiaru je predmetom vyšetrovania," doplnil Chlebovec s tým, že prizvaný bude aj znalec Hasičského a záchranného zboru.

Na bratislavskej Patrónke horel autobus (Zdroj: Tip čitateľa)

Príčinou mohla byť technická porucha

Bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff ozrejmil, že k udalosti došlo krátko po 18.00 h na križovatke v smere von z mesta. Podľa doterajších informácií mala byť príčinou požiaru technická porucha na autobuse. "Premávka bola usmerňovaná príslušníkmi Policajného zboru, podľa doterajších informácií by tento úsek mal byť prejazdný," dodal Szeiff.

Linky obnovujú

Premávku liniek na zastávke bratislavskej mestskej hromadnej dopravy (MHD) Patrónka už obnovujú. Informoval o tom hovorca Dopravného podniku Bratislava Martin Chlebovec. "Nehoda je už odstránená. Autobus odťahujú do vozovne," uviedol Chlebovec. Doplnil, že na zastávke Patrónka už linky MHD zastavujú.

Viac o téme: PožiarAutobusBratislavaMHDPatrónka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu