Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

V Bratislave vyčíňal sexuálny násilník: Pohotová reakcia ženy! Dráma však pokračovala

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – O jedného sexuálneho násilníka v uliciach menej. Hrôzostrašné víkendové ráno má za sebou mladá žena z Bratislavy, ktorú napadol muž požadujúci len jedno – sexuálne uspokojenie. Našťastie, žena konala rýchlo a muž má dnes na krku obvinenie, vo väzení môže stráviť dlhé roky.

Ako uviedla polícia, k incidentu došlo v nedeľu krátko pred 6. hodinou ráno. Muž mal napadnúť 20-ročnú Bratislavčanku v blízkosti konečnej zastávky autobusu č. 29. Násilník začal mladú ženu fyzicky obťažovať, dotýkať sa jej na rôznych častiach tela a požadovať od nej sexuálne uspokojenie. Následne ju sotil a tá v dôsledku toho spadla na zem a utrpela drobné poranenia v oblasti nôh.

V Bratislave vyčíňal sexuálny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Našťastie však zachovala duchaprítomnosť a úspešne vytočila číslo polície. Tým však dráma neskončila, práve naopak. „Žena prostredníctvom mobilného telefónu vytočila č.158, avšak muž jej mobil vytrhol a odmietol vrátiť. Pri následnom fyzickom konflikte žena mobil mužovi vytrhla, na čo sa ten dal na útek z miesta. Keďže mobilný telefón bol však celý čas zapnutý a operátor na linke 158 počul, že dochádza k zjavnému protiprávnemu konaniu, na miesto bola bezodkladne vyslaná hliadka Policajného zboru,“ informovala polícia.

Tým sa podarilo v krátkom čase muža zadržať a eskortovali ho na príslušné policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných úkonov ako aj vznesení obvinenia bol muž umiestnený v cele policajného zaistenia. „Zo strany vyšetrovateľa Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV bol v tejto súvislosti spracovaný aj podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvineného muža. Ten je už v súčasnosti stíhaný väzobne,“ uviedli.

V Bratislave vyčíňal sexuálny
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

V prípade preukázania viny pred súdom hrozí 34-ročnému Valérovi M. z okresu Rožňava až dvanásťročný pobyt za mrežami. Vyšetrovateľ ho obvinil zo zločinu lúpeže a zločinu sexuálneho násilia v štádiu pokusu

Viac o téme: NásilníkSexuálne obťažovanieBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu