Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Poplach na vyťaženom bratislavskom moste! Najskôr sa objavil dym, neskôr prišlo k uzatvoreniu: Apel na vodičov

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Prístavný most patrí k najvyťaženejším v Bratislave. Prejsť po ňom denne musia nielen domáci, ale aj tí, ktorí iba využívajú bratislavský obchvat, vrátane kamiónov smerujúcich na rakúske hranice, či naopak. Dnes však nastala situácia, ktorá nepotešila šoférov, ale ani peších či cyklistov.

„Dnes v dopoludňajších hodinách sme prijali oznámenie o zadymení Prístavného mosta spôsobeného poruchou konektora vysokého napätia,“ uviedla bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti. K tomu malo dôjsť v dôsledku prác pod Prístavným mostom.

 

❗️AKTUÁLNA INFORMÁCIA❗️ LÁVKA PRE PEŠÍCH A CYKLOCHODNÍK NA PRÍSTAVNOM MOSTE SÚ V SMERE OD MOSTA APOLLO UZAVRETÉ 👉Dnes v...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, April 21, 2022

„V tejto súvislosti došlo k spomaleniu premávky na moste. Krátko po 13:00 h došlo v dôsledku tejto situácie k uzavretiu lávky pre peších a cyklistického chodníka, ktoré sa nachádzajú na Prístavnom moste zo strany Mosta Apollo,“ informovali.

Situáciu hliadky Policajného zboru monitorovali a usmerňovali. „V tejto súvislosti žiadame vodičov, aby zvýšili svoju opatrnosť pri prejazde týmto úsekom,“ dodali.

 

Viac o téme: Polícia BratislavaPrístavný most
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu