Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

DRÁMA na R1! VIDEO 68-ročná vodička spanikárila a otočila auto do protismeru! Následne pobehovala po diaľnici

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia - Nitriansky kraj)

NITRA - Polícia dnes obdržala prekvapivý telefonát. Na tiesňovú linku sa im totiž ozvala 68-ročná vodička s tým, že sa so svojím vozidlom Toyota Auris na rýchlostnej ceste R1 pri Nitre dostala do protismeru.

K nešťastnej a bezpochyby nebezpečnej situácii došlo potom, ako žena s vozidlom omylom zišla na rýchlostnú cestu v smere na Banskú Bystricu a keď si uvedomila, že chce ísť opačným smerom, bez rozmýšľania sa otočila a asi po 200 metroch zostala stáť v rýchlom jazdnom pruhu. V tom, že je „zle“, však mala zrejme jasno, pretože sa sama ozvala na tiesňovú linku a polícia konala okamžite. „Operačné stredisko ihneď vyrozumelo diaľničných policajtov, ktorí sa presunuli na miesto,“ uviedli.

DRÁMA na R1: 68-ročná vodička spanikárila a otočila auto do protismeru! (Zdroj: Video: Polícia SR - Nitriansky kraj )

Po príchode na miesto videli, že žena vystúpila z auta a behá z jednej strany na druhú, čím vystavila seba a ostatných vodičov veľkému riziku. „Policajti ihneď zabezpečili miesto pred prichádzajúcimi vozidlami a auto vodičke na bezpečnom mieste otočili do správneho smeru jazdy,“ povedali.

DRÁMA na R1!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia - Nitriansky kraj)

„Samozrejme bola žena vyzvaná, aby predložila doklady od vozidla a taktiež bola podrobená dychovej skúške, ktorá mala negatívny výsledok. S vodičkou bola spísaná správa o výsledku objasňovania priestupku, nakoľko ide o závažný priestupok a vec bude riešená v správnom konaní,“ dodali.

Viac o téme: DialnicaVodičkaPolícia R1Jazda v protismereNitra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu