Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO V Malackách došlo k nehode: Vodič javil známky požitia drog

V Malackách došlo k nehode, vodič javil známky požitia drog Zobraziť galériu (2)
V Malackách došlo k nehode, vodič javil známky požitia drog (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - V Malackách došlo vo štvrtok (13. 1.) k dopravnej nehode, vodič javil známky požitia drog. Informoval o tom hovorca bratislavských krajských policajtov Michal Szeiff.

Štyridsaťročný vodič nedal podľa polície pri prejazde križovatkou ulíc Cesta mládeže a Martina Benku prednosť v jazde vozidlu, ktoré prechádzalo po hlavnej ceste. "V dôsledku toho došlo k zrážke, pri ktorej utrpela 51-ročná vodička vozidla mnohopočetné zlomeniny a iné ťažké zranenia. Tie si vyžiadali jej okamžitý prevoz do nemocnice," priblížil Szeiff.

V Malackách došlo k
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Policajti vodiča na mieste podrobili dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu. Tá skončila s negatívnym výsledkom. "Nakoľko však javil známky požitia omamných a psychotropných látok, bol nariadený odber biologického materiálu za účelom zistenia ich prítomnosti v tele," vysvetlili.

Polícia upozorňuje vodičov

Dopravní policajti v Malackách podľa Szeiffa vyšetrujú presné príčiny nehody. Policajný vyšetrovateľ zároveň začal trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví. Polícia v tejto súvislosti upozorňuje vodičov, že alkohol v žiadnom prípade nepatrí za volant. Apeluje na nich, aby boli na cestách voči sebe ako aj ďalším účastníkom premávky zodpovední a alkohol alebo iné návykové látky pred alebo počas jazdy za žiadnych okolností nepožili.

Viac o téme: NehodaDrogyVodičPolícia Malacky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu