Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pátranie so šťastným koncom: Bratislavskí policajti 12-ročnú Vivien našli!

(Zdroj: FB / Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA - Policajti prosili o pomoc! Dôvodom je zmiznutie 12-ročnej tínedžerky, ktorá sa naposledy svojej mame ozvala v stredu večer. Následne sa po nej akoby zľahla zem. Pri pátraní už pomáha aj známa skupina venujúca sa krádežiam áut HAKA. Tínedžerku sa napokon podarilo úspešne nájsť.

12-ročná Vivien Stimpergerová sa neozvala svojej mame od stredy večera. Tvrdila, že sa nachádza blízko obchodného centra na Pribinovej ulici, odvtedy sa však doma neukázala, ani sa neozvala svojej rodine. Z toho dôvodu policajti zo 4. bratislavského okresu žiadajú verejnosť o pomoc v pátraní po nezvestnej tínedžerke. Miesto jej pobytu bolo neznáme.  

Následne však prišla dobrá správa. Tínedžerku sa aj vďaka pomoci verejnosti podarilo nájsť. A to živú a zdravú. "Pátranie po nezvestnej 12-ročnej Viviem Stimpergerovej, bolo oficiálne odvolané, nakoľko menovanú sa podarilo vypátrať. K zraneniu menovanej nedošlo. Touto cestou ďakujeme za Vašu pomoc  pri pátraní," uzavreli policajti. 

Do pátrania sa zapojili aj členovia skupiny HAKA zaoberajúca sa pátraním kradnutých áut. V súčasnosti majú vytvorenú aj skupiny zaoberajúcu sa pátraním nezvestných ľudí. Príspevok, kde žiadajú ľudí o pomoc, zdieľajú ľudia po celom Slovensku, aby pomohli v čo najrýchlejšie vypátranie maloletej dievčiny.

Viac o téme: DieťaZmiznutiePátranieTínedžerkaPolícia Vivien Stimpergerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu