Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Normálneho šoféra toto ani nenapadne! VIDEO Letel ako blázon, obiehal sprava a v ruke mobil: Jazdu zavesil na TikTok

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA - Neuveriteľné, čo predviedol iba 21-ročný mladík za volantom. Mladý vodič v aute, v ktorom viezol aj partiu priateľov, predvádzal na ceste riskantné kúsky, s ktorými sa ešte k tomu pochválil aj na sociálnej sieti. Tým si však podpísal ortieľ, záberov sa totiž chytila polícia.

Policajti uviedli, že na začiatku septembra boli postavení pred neľahkú úlohu. Na základe videa zverejneného na sociálnej sieti museli zistiť nielen meno samotného vodiča, ale aj to, kedy a kde šialenú jazdu predvádzal. A ako sami priznali, stotožniť hazardéra bolo „na dlhé lakte“, nakoniec sa im však mladíka podarilo vypátrať. "Priznanie a oľutovanie jeho nebezpečnej jazdy v žiadnom prípade takéto konanie neospravedlňuje. Neohrozil totiž len seba, ale celú posádku, za ktorú niesol zodpovednosť a samozrejme aj ostatných, nevinných účastníkov premávky," uviedli.

Mladík predviedol za volantom BMW neuveriteľný hazard: Zábery, z ktorých tuhne krv (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Ako informovali, mladík z okresu Hlohovec stihol ešte koncom augusta za pár minút jazdy prekročiť povolenú rýchlosť o 90 km/h, predbiehať vozidlá sprava a ešte k tomu obsluhovať mobilný telefón. Dnes už pozná svoj trest. "Polícia o vodičovi rozhodovala v správnom konaní. Namiesto obdivu od kamarátov odišiel s pokutou 700 eur a 18 mesačným zákazom šoférovania," uviedli.

Normálneho šoféra toto ani
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Apelujeme najmä na mladých vodičov, aby zbytočne za volantom nehazardovali a pre pár „lajkov“ neriskovali životy a zdravie všetkých naokolo. Myslite na to, že takáto jazda máva často fatálne následky. Potom už nikoho množstvo ´followerov´ zaujímať nebude," dodala polícia. 

 

Viac o téme: VodičPolícia Nebezpečná jazda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu