Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Beňovej dcérka si Vianoce užíva prvýkrát: Sú to moje najkrajšie chvíle! Sviatky sú také, aké si ich spravíme

Monika Beňová s dcérou Zobraziť galériu (5)
Monika Beňová s dcérou (Zdroj: FB, archív M.B.)

BRATISLAVA - Europoslankyňa Monika Beňová bude prežívať klasické Vianoce. Jej dcérka Lea si ich však tento rok prvýkrát užije. Politička prežíva aktuálne najkrajšie chvíle vo svojom živote. Nevyhla sa však ani kritike vlády za chaoticky prijímané opatrenia a zbytočné problémy.

Vianoce budú u europoslankyne klasické, tak ako každý rok. "Len stromček som tento rok ozdobila netradične trochu skôr, aby sa z neho Leuška potešila a prvýkrát si ho užila," povedala pre Topky europoslankyňa Monika Beňová. 

Najviac darčekov dostane Leuška!

"Po dlhých rokoch máme tiež umelý, aby nezjedla opadané ihličie. Aby sa neporezala na rozbitých ozdobách, dala som radšej nerozbitné. Na večeru máme oplátky s cesnakom i medom, jabĺčko, kapustnicu a buď vypraženého kapra, alebo kačku s majonézovým šalátom. Robím tiež domáci vajcový koňak," opísala svoj vianočný večer. 

Beňovej dcérka si Vianoce
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB, archív M.B.)

Sviatky bude tráviť s rodinou a prídá sa aj rodina jej partnera. "Neskôr príde aj starší syn Maťko s manželkou. Bude to pekný rodinný večer," uviedla. Ako je na tom s darčekmi? Jendoznačne najviac ich dostane najmladší člen rodiny. "Aj v jej prípade sa to však snažím trochu brzdiť, nakoľko má veľa rôznych hračiek a plyšákov a nevie sa potom na ne sústrediť," uviedla s tým, že v prípade dospelých sa darčekom až taký veľký význam neprikladá a sú skôr symbolické.

Vianoce sú také, aké si ich spravíme

"Nakupovala som tak kombinovane, časť vecí cez internet a iné v klasických kamenných predajniach," napísala. Stretávanie sa s priateľmi, ktoré sme pred pandémiou považovali za samozrejmú súčasť vianočných sviatkov, či oslavy Silvestra, je teraz nepochybne omnoho väčšou vzácnosťou. "Zároveň však podľa mňa platí, že Vianoce sú presne také, aké si ich spravíme. To znamená, že závisí len od nás samých, akým spôsobom a s akými pocitmi ich aj tento rok budeme tráviť," povedala. 

Beňovej dcérka si Vianoce
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB, archív M.B.)

Viac o téme: SviatkyEuroposlankyňaMonika BeňováVianoceKoronavírusCOVID
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu