Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Policajti prekopávali park v Nitre: Mali nájsť kosti! Akcia môže súvisieť s nezvestnou študentkou Ľudmilou

Ľudmila Klementová je nezvestná už 5 rokov. Zobraziť galériu (2)
Ľudmila Klementová je nezvestná už 5 rokov. (Zdroj: polícia)

NITRA - Študentka Ľudmila Klementová zmizla v Nitre bez stopy pred siedmimi rokmi. Včera policajti niekoľko hodín prehľadávali časť mestského parku na Sihoti. Akcia má údajne súvisieť práve s nezvestnou študentkou.

Nitirianski kriminalisti dva dni kopali v nitrianskom parku. Podľa informácií tvnoviny.sk mala akcia súvisieť s Ľudmilou Klementovou, ktorá pred siedmimi rokmi odišla z nitrianskej diskotéke a odvtedy ju nikto nevidel. Ľudmila vtedy išla za priateľom, ktorý býval za riekou. Práve k nemu sa dalo prejsť cez park. V ňom mali policajti vykopať dve kosti. 

Po Ľudmile sa v Nitre zľahla zem: Študentka je nezvestná už sedem rokov! Prehovorila jej mama

Dnes je v parku reštaurácia a upravené záhrady, no kedysi tam boli podzemné pivnice a z budovy bola len ruina, v ktorej prespávali bezdomovci. To, či nájdené kosti súvisia s nezvestnou študentkou, zatiaľ polícia nepotvrdila. 

Ľudmila Klementová (21) pochádza z Dobšinej, študovala štvrtý rok na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. Naposledy bola videná 24. októbra 2014 krátko pred polnocou. Odišla z diskotéky Luna v Nitre na Kmeťkovej ulici v centre mesta. Podľa dostupných informácií, údajne odišla za svojim bývalým priateľom Jurajom, s ktorým v osudnú noc aj telefonovala, no vraj sa nestretli. Dievčina naposledy telefonovala o 2:32 pravdepodobne s kamarátkou, ktorá bývala na rovnakom internáte pod Zoborom.

Policajti prekopávali park v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB)

Matka Ľudmily neverí, že jej dcéru nikto v osudnú noc nestretol. Preto by chcela poprosiť ľudí, ktorí niečo vedia, aby sa nebáli a ozvali sa. Aj keby si mysleli, že ide o banalitu. "Urobím čokoľvek pre to, aby sme jej mohli pomôcť a nájsť ju. Keď žije, mohli ju prinútiť k hocičomu, ale všetko sa dá zvládnuť a prekonať," povedala vtedyí zúfalá mama.

Viac o téme: ZmiznutieNezvestnáŠtudentkaĽudmilaNitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu