Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kamenický žiada ľudí o pomoc: FOTO Za päť dní karantény spravil... Vymyslite názov!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/Branislav Bibel)

BRATISLAVA - Poslanec Smeru Ladislav Kamenický musel stráviť päť dní v karanténe. V diskusnej relácii sa totiž stretol s poradcom Igora Matoviča, ktorý mal pozitívny PCR test. Zdá sa však, že Kamenický sa počas núteného voľna doma nenudil.

archívne video

Kamenický s Jarjabkom mali vernisáž: Krstilo sa dezinfekciou a objavil sa aj nečakaný hosť z aktuálnej koalície (Zdroj: Topky/Maarty)

Poslanec Ladislav Kamenický na sociálnej sieti informoval, že svoju karanténu po piatich dňoch ukončil negatívnym PCR testom. Počas núteného voľna však nezaháľal a venoval sa umeniu. "Cez víkend sa mi podarilo namaľovať menšiu abstrakciu v novom štýle (rád experimentujem). Pevne verím, že sa vám bude páčiť," napísal k obrazu poslanec. 

Rozzúrený Kamenický: Diskusné relácie s Matovičom sa mu vypomstili! Karanténa

SúČasťou jeho diela však môžete byť aj vy! A to tak, že mu vymyslíte názov. "Ak vám napadá vhodný názov, napíšte mi ho do komentov. Ak sa mi niektorý názov zapáči, možno ho použijem," dodal Kamenický. A ľudia sa naozaj zapájajú s kreatívnymi názvami. 

Niektorým jeho dielo pripadá ako Zmätok mysle, zazneli aj Covidové náplaste či Nádej. Či sa týmito nápadmi nakoniec poslanec inšpiruje, je otázne.

Pozitívny Matovičov poradca

Ladislav Kamenický zúčastnil diskusných relácií s ministrom financií Igorom Matovičom. Tam sa stretol aj s jeho poradcom a, ako sa neskôr dozvedel, poradca mal pozitívny PCR test na koronavírus. Kamenický tak musel ostať v karanténe minimálne 5 dní a potom absolvovať PCR test. Nemohol sa preto zúčastniť ani protestu v Rimavskej Sobote. 

Čapicový protest v Rimavskej Sobote
Zobraziť galériu (2)
Čapicový protest v Rimavskej Sobote  (Zdroj: TASR - Ján Krošlák)

"Jeden z Matovičových poradcov, sprevádzal Matoviča v televízii JOJ vo štvrtok, v Sobotných dialógoch v RTVS, ako aj v sobotu v TA3, keď sme o 14 h prednahrávali reláciu V politike. V sobotu večer, deň pred Čapicovým protestom, mi tento pán oznámil, že má pozitívny PCR test. Vzhľadom na to, že bol so mnou v kontakte, musím zostať minimálne 5 dní v karanténe a protestu sa nemôžem zúčastniť," uviedol vtedy rozzúrený Kamenický. 

Viac o téme: KaranténaKoronavírusLadislav KamenickýObraz. maľovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu