Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rozzúrený Kamenický: Diskusné relácie s Matovičom sa mu vypomstili! Karanténa

Igor Matovič a Ladislav Kamenický Zobraziť galériu (2)
Igor Matovič a Ladislav Kamenický (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA – Poslancovi Ladislavovi Kamenickému (Smer-SD) sa stret s ministrom financií Igorom Matovičom (OĽANO) v diskusnej relácii nevyplatil a na niekoľko dní ovplyvnil celý jeho program. Dôvodom je koronavírus.

Ako informoval smerácky poslanec, aktuálne musí byť v karanténe. "Ako všetci viete, v posledných dňoch som absolvoval niekoľko relácií s Matovičom, ktorý opäť všetkým ukázal, že o rozpočte nič nevie a jediné čo mu ide excelentne je demagógia, klamstvá, populizmus a výhovorky ´lebo SMER´," uviedol na sociálnej sieti.

 

SOM V KARANTÉNE PRIATELIA❗️NEUVERÍTE PREČO🙈⁉️ NAJVIAC MA ŠTVE, ŽE SA NEMÔŽEM SPOLU S VAMI ZÚČASTNIŤ ČAPICOVÉHO PROTESTU....

Posted by Ladislav Kamenický on Sunday, October 17, 2021

 

Z týchto relácií si však odniesol nechcený následok. "Jeden z Matovičových poradcov, sprevádzal Matoviča v televízii JOJ vo štvrtok, v Sobotných dialógoch v RTVS, ako aj v sobotu v TA3, keď sme o 14 h prednahrávali reláciu V politike. V sobotu večer, deň pred Čapicovým protestom, mi tento pán oznámil, že má pozitívny PCR test. Vzhľadom na to, že bol so mnou v kontakte, musím zostať minimálne 5 dní v karanténe a protestu sa nemôžem zúčastniť," uviedol.

Rozzúrený Kamenický: Diskusné relácie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Najviac ho vraj mrzelo, že nemohol ísť práve na spomínaný protest. "Ľudsky nechápem, keď si nechal robiť PCR test, načo potom išiel do relácií a nepočkal na výsledky PCR testu!," hromžil.

So žiadosťou o reakciu sme kontaktovali aj ministerstvo financií.

Viac o téme: PoradcaKaranténaIgor MatovičKoronavírusLadislav KamenickýPozitívny test
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu