Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

OTRASNÝ PRÍPAD dievčenského gangu: „Kľakni si a pros o odpustenie!“ Padlo obvinenie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images, TASR/Michal Svítok)

KOMÁRNO - Príbeh ako z amerického filmu. No jeho autorom nie je scenárista, ale sám život. Neuveriteľný prípad výtržníctva a vydierania sa dostal na stôl nitrianskym kriminalistom. Hlavnú úlohu v ňom totiž zohrali dospievajúce deti.

„Kľakni si na kolená a pros o odpustenie.“ S týmito slovami v Komárne nútilo len 15-ročné dievča spolu so svojimi dvomi kamarátkami 17-ročnú študentku k poslušnosti. Všetko zachytili kamery mobilných telefónov a neskôr bolo video zverejnené aj na sociálnych sieťach.

Ospravedlnenie za slovné vyjadrenia na sociálnych sieťach však nestačilo a dievča tiež žiadalo, aby jej o dva roky staršia študentka pozerala pri ľutovaní svojho činu do očí. Na zdôraznenie svojej požiadavky ju ešte kopla aj do tváre. Po tomto útoku dievča spadlo a keď sa pozviechalo podarilo, sa mu podľa polície z miesta ujsť. Jej zranenia si však vyžiadali asi týždňové liečenie.

 

TEROR DIEVČENSKÉHO GANGU NA ŠKOLE? POLÍCIA OBVINILA IBA 15-ROČNÉ DIEVČA Z VYDIERANIA A VÝTRŽNÍCTVA „Kľakni si na...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Friday, October 1, 2021

 

Tým sa však prípad neskončil. "Keď sa video s celým popísaným dejom objavilo na sociálnych sieťach, začali sa prípadom zaoberať aj kompetentní. Konanie týchto dievčat si hneď vyslúžilo pomenovanie „útok dievčenského gangu“ a so zhrozením prípad sledovali ľudia naprieč Slovenskom," uviedla polícia.

Dnes je už 15-ročné dievča obvinené z vydierania a výtržníctva. "Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície na objasnení prípadu pracoval od mája tohto roku a po vykonaných procesných úkonoch obvinil 15-ročné dievča z trestných činov vydierania a výtržníctva," informovala polícia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu