Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mestský policajt vyškolil demonštranta v Bratislave: VIDEO Hulákaš na celú ulicu a ani nevieš prečo!

Mestský policajt vyškolil mladého účastníka protestu.
Mestský policajt vyškolil mladého účastníka protestu. (Zdroj: Youtube/Asterix)

BRATISLAVA - Uplynulý protest proti koronavírusu, opatrenia, prezidentke Zuzane Čaputovej a vláde, sa niesol opäť v dusnej atmosfére. Protestujúci dav si neodpustil vulgárne pokriky na policajtov, ale došlo aj k fyzickým útokom. Mestský policajt však vyškolil jedného z protestujúcich tak, že ten stratil reč.

V stredu sa v Bratislave uskutočnil ďalší protest proti viacerým veciam, ktorý organizovali aj kotlebovci. Niektorí protestujúci vulgárne pokrikovali na policajtov, ale došlo aj k fyzickým potýčkam. "Bu*eranti zelení, vyzlečte uniformy!" vykríkol asi 25-ročný mladík na mestských policajtov. Jeho hrdinské pokrikovanie však neostalo bez odozvy. 

FOTO neprekonateľný dážď aj tajomný odkaz na lavičke: Z protestov v hlavnom meste vzišli len ďalšie VTIPY

"A ešte čo mladý muž? Koľko máš rokov, že ma ty vyzliekaš z uniformy? Ja ju dám dole veľmi rýchlo," reagoval na mladíka mestský policajt. Mladý muž odmietol povedať koľko má rokov a bránil sa, že policajti od neho nemajú právo pýtať občiansky preukaz či iné údaje. "My to od teba ani nechceme," odvetil mu policajt. "Číslo máte kde? A meno a priezvisko?" nedal sa protestujúci. 

"Mestská polícia nemusí mať meno a priezvisko, stačí číslo. To mám tu," reagoval policajt s tým, že číslo má na uniforme. Potom sa policajt mladíka opýtal, či vie, prečo je vlastne na proteste. "Za naše deti!" odpovedal mladý muž. "Ty máš deti? Lebo ja mám. Hulákaš tu na celú ulicu, chceš nás vyzlieť z uniformy a ani nevieš, prečo si tu," dodal mestský policajt. 

Video sa okamžite stalo virálnym a odzrkadľuje to, že väčšina mladých ľudí ani nevie, za čo protestuje. Rovnako vidno, ako bol mladý muž hrdina v dave, no pri konfrontácií s policajtom mu došli argumenty. Nezastali sa ho ani okolostojaci spoluprotestujúci. 

Viac o téme: PolicajtOpatreniaProtestKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu