Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO s najhoršími vrahmi na Slovensku! Vysmiati Rytmus s Véghom v leopoldovskej väznici

Patrik Vrbovský, Mikuláš Černák, Attila Végh Zobraziť galériu (2)
Patrik Vrbovský, Mikuláš Černák, Attila Végh (Zdroj: Topky.sk)

LEOPOLDOV - Stránka jedného z najväčších vrahov Slovenska Mikuláša Černáka zverejnila fotku, na ktorej je vysmiaty slovenský rapper Patrik "Rytmus" Vrbovský a bojovník MMA Attila Végh.

archívne video

VIDEO Piťovec po vzore Mikuláša Černáka: Bossovia mafie volili OĽANO! (Zdroj: Tip čitateľa)

Stránka jedného z najväčších odsúdených vrahov na Slovensku sa pochválila fotografiou, na ktorej je aj známy slovenský rapper Patrik Vrbovský a jeho kamarát, bojovník MMA Attila Végh. "Bojovník MMA Attila Végh a raper Rytmus si zapózovali s najťažšími zločincami v leopoldovskej väznici," píše sa na Černákovom profile. Végh sa svojou návštevou v leopoldovskej väznici pochválil aj vo videu a spomenul, že medzi odsúdenými vrahmi má množstvo fanúšikov.

ROZHOVOR Mafiánsky boss Mikuláš Černák: Koronavírus v base, o Matovičovi aj o premiérovej hnačke

Okrem Černáka sa na fotografii nachádzajú aj ďalší doživotne odsúdení. Nachádza sa tam aj Rytmusov manažér. Rytmus s Véghom sú pritom vysmiati, akoby sa fotili s celebritami a nie s najhoršími zločincami na Slovensku. Otázkou však je, ako sa do prísne stráženej väznice, medzi doživotne odsúdených vrahov, dostal bojovník MMA.

Vo väzniciach sa totiž z času na čas organizujú rôzne podujatia, najmä na Vianoce či iné sviatky, no je vládnu tam prísne podmienky. Nemôžu sa dokonca priniesť ani veci na vyhotovovanie obrazu a zvuku, preto je otázne, ako fotografia vznikla a kto ju zverejnil. 

Rytmus a Attila Végh
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Mikuláš Černák)

Attila Végh je známy slovenský MMA zápasník. Kedysi ho trénoval dnes obvinený a väzobne stíhaný Norbert Bödör, s ktorým sa pozná dlhé roky. Rovnako je kamarátom aj ďalšieho bojovníka MMA Matúša Mečára, ktorý v Nitre na priechode pre chodcov vo veľkej rýchlosti usmrtil 27-ročnú ženu. Za jej smrť dostal Mečár len podmienku. Végh sa na Slovensku najviac zdviteľnil prostredníctvom organizácie Oktagon MMA a hlavne Zápasu storočia, kde nastúpil proti Karlosovi "Terminátorovi" Vémolovi.

Patrik "Rytmus" Vrbovský je známy slovenský rapper. Na hip-hopovej scéne pôsobí od roku 1992 a je zakladateľom skupiny Kontrafakt, v ktorej pôsobí aj Michal "Ego" Straka, s ktorým sa spája kauza piešťanského CT-čka. Kontrafakt sa stal populárnym najmä prvým videoklipom k singlu Dáva mi. Rytmus je rovnako s Véghom kamarát a podporuje ho na zápasoch.

 

Viac o téme: MafiaMikuláš ČernákRytmusPatrik VrbovskýAtilla Végh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu