Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Očkovacia lotéria opäť v znamení bizarností: Výhra po zle vyslovenom hesle aj neradostné priznanie!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Reprofoto - RTVS)

BRATISLAVA – Očkovacia lotéria má za sebou už svoju tretiu časť, ani tá sa však nevyhla situáciám, pri ktorých sa diváci ak nie rovno chytali za hlavy, tak minimálne začudovali. Rozdaných je ďalších 500-tisíc eur, no rapídny záujem o vakcíny za posledné dni nenastal.

Začiatok relácie sa niesol v znamení Jóbových zvestí. Moderátorka Vera Wisterová najskôr pripomenula, že pred sebou máme tretiu vlnu pandémie koronavírusu. "Začína sa jeseň, ktorá je plná vírusov,“ uviedla. Jej moderátorský kolega Marcel Forgáč ju doplnil, keď vyslovil nádej, že nízky záujem o očkovanie ešte stúpne. Za minulý týždeň bol totiž počet ľudí, ktorí dostali prvú dávku, nízky.

Očkovacia lotéria opäť v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Reprofoto - RTVS)

Po nie veľmi pozitívne ladenom úvode prišlo na rad samotné žrebovanie. Ako prvá sa z výhry 101-tisíc eur tešila Terézia z Hermanoviec, ktoré bola na súťažný telefonát dobre pripravená a heslo "Šťastie" z jej úst odznelo hneď na prvýkrát a správne. Radosť z výhry neskrývala, ako s ňou naloží, však ešte nevie.

Druhým vyžrebovaným bol Jakub z Bratislavy, ktorý sa tiež na súťaž pripravil – telefón zdvihol hneď a rovnako rýchly bol aj pri vyslovení hesla a tak sa aj on mohol tešiť z výhry 101-tisíc eur. Na rozdiel od svojej predchodkyne z východu však radostný ošiaľ nenastal. Jakub zobral svoju výhru s kamenným pokojom, čo neprešlo bez povšimnutia moderátoskej dvojice. Marcel Forgáč mu dokonca odporučil, aby sa dal na hranie pokru.

Očkovacia lotéria opäť v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Reprofoto - RTVS)

Tretí telefonát však priniesol zádrhel. Jana z Bratislavy telefón síce zdvihla, no na rozdiel od predošlých dvoch súťažiacich bola menej rozhodná a súťažné heslo povedala nesprávne. "Divé mali," zaznelo do éteru. Ešte v limite 20 sekúnd sa však stihla opraviť na správne "Divé maky" a moderátori jej upravenú odpoveď uznali. Aj ona sa tak mohla radovať z výhry 101-tisíc eur a Marcel Forgáč jej odporučil exotickú dovolenku. Jana totižto prezradila, že hoci je očkovaná, vírusom sa aj tak nakazila, príznaky však mala miernejšie.

Očkovacia lotéria opäť v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Reprofoto - RTVS)

Tretiu výherkyňu, Veroniku z Martina, vytiahol z osudia Andrej Bičan a žene potom, ako splnila všetky podmienky na to, aby získala výhru 101-tisíc eur povedal, že nie že ju minie "na chlast a karty.“

Poslednou, ktorá sa včera tešila z výhry 101-tisíc eur, bola Viera zo Spišskej Novej Vsi.

Očkovacia lotéria opäť v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Reprofoto - RTVS)

Prenos bol opäť prešpikovaný rôznymi vsuvkami. Diváci mali napríklad možnosť nahliadnuť k šťastlivcom, ktorí boli v súťaži vylosovaní v minulých častiach. Navštívil ich herec Ludwig Bagin. Ak by vás však prípadný podobný kontakt po výhre od prihlásenia sa do súťaže odtŕádzal, môžete byť pokojný. „Ak súhlas s kontaktovaním RTVS neposkytnete, zo žrebovania o očkovaciu prémiu Vás nevylúčime," uviedli.

Pri súťažení tiež treba brať na vedomie fakt, že výhra bude ešte zdanená a to sadzbou 19 percent.

Do dnešného dňa sa v osudí nachádzajú takmer 2 milióny súťažných lístkov. 

Viac o téme: OčkovanieŽrebovanieLotériaOčkovacia lotériaByť zdravý je výhra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu