Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalší problém v Bratislave: Ženy prenasleduje muž s kyticou! TOTO je páchateľ

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

 BRATISLAVA – Ženy, dávajte si pozor. V jednej bratislavskej mestskej časti sa vám môže prihovoriť pán, ktorý pôsobí ako džentlmen. Ponúkne vám kvet, avšak celá vec je oveľa strašidelnejšia. Dotknuté ženy hovoria o prenasledovaní, takýto je opis páchateľa!

Celá vec sa má diať v bratislavskej Karlovej Vsi, presnejšie na Dlhých Dieloch. Po sídlisku sa tam podľa portálu bratislavaden.sk túla podozrivý chlap. Ten síce ženám núka kvety, ale zároveň ich aj prenasleduje. Viaceré Karlovešťanky popísali stretnutia s daným mužom, opísali aj to, ako ho iné ženy spoznajú.

Biela noc 2017 v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/Štefan Laktiš)

Jedna z jeho terčov prechádzala vo večerných hodinách Púpavovou ulicou, popri miestnej škôlke. Šla som od kamošky a nalepil sa na mňa. Keď zistil, že idem už do brány, rozbehol sa po mne a ponúkal kvety. Ledva som stihla vojsť do vchodu a zabuchnúť dvere,“ napísala jedna z dotknutých žien na stránke na sociálnej sieti venovanej Karlovešťanom. Podľa jej slov mal dotyčný muž na sebe bielu šiltovku, tričko, krátke nohavice a biele topánky. V ruke drží igelitovú tašku, v ktorej ukrýva spomínané kvety. Podľa odhadu má 35 až 40 rokov.

Ďalší problém v Bratislave:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Ďalšia žena na sociálnej sieti napísala, že jej nejaký muž zvonil a chcel jej dať kvety. Keďže ho nepoznala, neotvorila mu. Podľa jej názoru však má ísť o toho istého muža, pretože býva na Púpavovej, kde sa stal aj prvý popísaný incident. Ďalšia diskutujúca opísala prípad, ktorý sa stal nedávno na ulici Hany Meličkovej. Muž sa tam dostal do cudzej brány a zasahovať musela aj polícia. Podľa jej slov išlo o rovnakého muža, pretože policajtke ponúkal kvety.

Viac o téme: KyticaMužIncidentPrenasledovaniePolícia Karlova VesDlhé Diely
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu