Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pavol Frešo má dôvod na radosť: Obrovský boj o synovo zdravie! Exžupan hovorí o zázraku

Syn Pavla Freša bojoval s nádorom na mozgu. Zobraziť galériu (2)
Syn Pavla Freša bojoval s nádorom na mozgu. (Zdroj: FB/Pavol Frešo)

BRATISLAVA - Najmladší syn bývalého župana Pavla Freša, Alan Alexander, ktorý trpí autizmom, dlhý čas bojoval s tumorom na mozgu. Exžupan teraz zverejnil potešujúcu správu.

Bývalý bratislavský župan Pavol Frešo to ani v súkromí nemá ľahké. O svoje trápenie sa podelil aj na sociálnej sieti. Jeho najmladší syn Alan Alexander okrem toho, že trpí autizmom, bojoval aj s nádorom na mozgu.

Kandidát na župana Pavol Frešo bol ONLINE: Ftáčnik nevyhrá, pokiaľ sa stane toto

"Alan Alexander je veľký bojovník. Od operácie mozgového tumoru, po ktorej bol dlho v bdelej kóme, prekonal každú krízu. Kaďý deň, po celý rok. Tesne po operácii klesla jeho hmotnosť na neuveriteľných 22 kilogramov. Dnes má skvelých 34 a postupne, pomaly sa mu obnovujú reflexy a navracia sa pôvodné vedomie. Alanova vôľa žiť je obrovskou motiváciou pre nás, jeho najbližšiu rodinu, ho naplno podporovať na ceste k uzdraveniu. Stále mu môžu zlyhať základné životné funkcie, ale vďaka ich profesionálnemu a nepretržitému monitoringu ohrozujúce prípady spolu vieme zvládať," napísal Frešo nedávno s tým, že verí, že najbližšie týždne potvrdia zlepšenie zdravotného stavu jeho syna. 

Pavol Frešo
Zobraziť galériu (2)
Pavol Frešo  (Zdroj: SITA)

"A hoci pooperačný stav, rakovina a ťažký autizmus sú tvrdí súperi verím, že naša láska, spoločná vôľa a viera Alankovi skutočne pomohli a naďalej pomôžu," dodal Frešo a zdá sa, že jeho silná viera sa oplatila. Pred pár dňami totiž zverejnil fotografiu Alana s textom, ktorý je plný nádeje. 

"Alan Alexander, včera na kontrole MRI. Dnes už vieme, že agresívny tumor mozgu a jeho metastázy Alan porazil. Vďaka pánu Bohu, pre nás je to skutočný zázrak," napísal Frešo.

Viac o téme: SynRakovinaZázrakPavol Frešo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu