Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ranný beh sa zmenil na HOROR! V Nitre napadli 54-ročnú ženu: Skončila v nemocnici

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images, tip čitateľa)

BRATISLAVA - Otrasný prípad sa stal pri rieke Nitra, na obľúbenom mieste bežcov, cyklistov či ľudí, ktorí tam chodia len na prechádzku so svojimi štvornohými miláčikmi.

Megakrádež v centre Bratislavy: Z predajne si odniesli luxusné hodinky, poznáte páchateľov?

archívne video

MEGAKRÁDEŽ v centre Bratislavy: Z predajne si odniesli luxusné hodinky, poznáte páchateľov? (Zdroj: Tip čitateľa)

Päťsesiatštyriročná žena si tak, ako každé ráno, išla zabehať k rieke Nitra. To však ešte netušila, že z jej rannej rutiny sa stane hororový zážitok. Z behu totiž neprišla domov, ale skončila z nemocnice. Podľa informácií mynitra.sme.sk ju mal dobiť 20-ročný Ukrajinec. Ten je na Slovensku len chvíľu, pricestoval sem za prácou.

Za lúpežné prepadnutie dôchodcu hrozí Trenčanovi (25) osemročné väzenie

Polícia ho za krátku dobu vypátrala a chytila. Ukrýval sa v kríkoch a bol celý doškriabaný a od krvi. Vyšetrovateľ ho obvinil z prečinu výtržníctva a z prečinu ublíźenia na zdraví. Muž svoju vinu popiera a tvrdí, že jej chcel len pomôcť. Políciu pritom zavolal iný človek, ktorý mal ísť náhodou okolo a ženu zbadal dobitú ležať pri chodníku. 

"Páchateľ bol zadržaný a vypátraný hliadkou Pohotovostnej motorizovanej jednotky v blízkosti miesta spáchania skutku," informovala policajná hovorkyňa Viktória Borloková. Útočník bol podľa nej pod vplyvom alkoholu, mal v sebe takmer jedno promile. "Obeť opakovane udieral do oblasti hlavy v tvárovej časti. Motív nie je zistený," dodala Borloková.

Dobitá žena je aktuálne v nemocnici, rozsah a charakter jej zranení bude predmetom znaleckého dokazovania. Na mladého Ukrajinca podal prokurátor návrh na vzatie do väzby. 

 

Viac o téme: BitkaPrepadnutieBežkyňaPolícia NitraUkrajinec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu