Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Humenčan (41) využil nepozornosť poškodených a okradol ich: Išlo o sumu skoro tisíc eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

HUMENNÉ – Z prečinov krádeže a porušovania domovej slobody obvinili humenskí policajti 41-ročného muža z Humenného, ktorý pri trestnej činnosti využil nepozornosť poškodených. Kým v máji sa takto obohatil o desať eur, v júni išlo o sumu takmer 900 eur. Informoval o tom vedúci oddelenia komunikácie a prevencie prešovského krajského policajného riaditeľstva Daniel Džobanik.

Ku krádeži a porušeniu domovej slobody v júni došlo na Brestovskej ulici, kde obvinený vošiel do jedného z rodinných domov cez neuzamknuté vchodové dvere. "Využil nepozornosť domáceho a z izby mu ukradol 600 eur a ďalšie peniaze rôznych cudzích mien v celkovej hodnote 180 eur. Okrem peňazí si z zobral aj dvoje hodinky," priblížil Džobanik s tým, že poškodený vyčíslil celkovú škodu na 860 eur.

O desať eur sa mal Humenčan obohatiť na úkor svojej známej, od ktorej si prišiel požičať 50 eur. Poškodená mu síce tvrdila, že má pri sebe len 20 eur, no pri vyberaní peňazí z peňaženky sa vysunula i desaťeurová bankovka, ktorú obvinený následne, v nestráženej chvíli, žene ukradol.

Viac o téme: KrádežNepozornosťHumenné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu