Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Matka mŕtveho Tibora Baláža: Syna mi zavraždili!

Matka Tatiana Balážová (46) Zobraziť galériu (2)
Matka Tatiana Balážová (46) (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Tatiana Balážová (46) je zúfalá. Zadúša sa plačom a so slzami v očiach hovorí, že jej syna Tibora († 25) zavraždili! Nehybné telo mladého muža našli v Šúrskom potoku pri Čiernej Vode. Polícia na základe pitvy cudzie zavinenie vylúčila.

Tibor Baláž bol nezvestný od 25. januára, keď sa nevrátil domov do Vrakune. „Nechápem, ako sa mohol ocitnúť v plytkom potoku pri Vajnoroch. Do tejto časti mesta nechodieval, ani tam nikoho bližšie nepoznal. Je pre mňa záhadou, že ruksak, ktorý sa našiel pri ňom, vyzeral ako suchý, hoci odvtedy viackrát pršalo a snežilo. Miesto, kde syna našli, je neďaleko cesty, blízko autobusovej zastávky. Nechápem, že za takmer mesiac ho tam nikto nenašiel,“ dodala nešťastná matka.

Telo Baláža v piatok náhodne objavil muž, ktorý na brehu potoka vypaľoval trávu. Pri mŕtvom mladíkovi sa našli aj jeho doklady, mobil, peňaženka a výtlačok novín zo dňa, keď sa stratil. „Telo ležalo vo vode asi dva týždne. Pitva cudzie zavinenie vylúčila,“ povedala Dáša Kollárová z bratislavskej krajskej polície.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu