Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Počas akcie zameranej na drogy riešila polícia desať prípadov: V ôsmich z nich išlo o vodičov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

ŽIAR NAD HRONOM – Počas akcie zameranej na drogy v okresoch Žiar nad Hronom, Banská Štiavnica a Žarnovica riešila polícia v piatok (14. 5.) desiatku rôznych prípadov. V ôsmich z nich išlo o vodičov motorových vozidiel. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Polícia v trojici okresov odhalila celkom šiestich vodičov pod vplyvom drog a dvoch opitých vodičov. Riešila i dvoch mužov, ktorí u seba prechovávali kryštalickú látku. „V odobratom biologickom materiáli šiestich vodičov bola preukázaná prítomnosť THC, amfetamínu, metamfetamínu, ale aj extázy. U 27-ročného vodiča zo Žiaru nad Hronom boli dokonca zistené všetky tieto látky súčasne,“ upresnila polícia.

Alkohol za volantom polícia odhalila u dvoch vodičov z Banskej Štiavnice. Kým jeden nafúkal 0,75 promile alkoholu, dychová skúška ďalšieho preukázala výsledok 2,06 promile alkoholu. Zatavené striekačky s kryštalickou látkou zadržala polícia u dvoch 27-ročných mužov zo Žiaru nad Hronom a Banskej Štiavnice.

Viac o téme: DrogyPolícia Žiar nad Hronom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu