Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Premiér Heger na rovinu: Vybral by si vodku či borovičku, Korčoka či Matoviča? A pravda o jeho účese!

Tlačová konferencia o budúcnosti Európy v Bratislave
Tlačová konferencia o budúcnosti Európy v Bratislave (Zdroj: TASR - Pavel Neubauer)

BRATISLAVA - Aktuálny predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO) je podľa mnohých presným opakom svojho predchodcu. Tí, čo ho poznajú tvrdia, že je nekonfliktný a hľadá predovšetkým konsenzus. Vo videu sa s nami podelil o tajomstvo jeho nového účesu, ale aj o ďalšie detaily zo súkromia!

Eduarda Hegera z OĽaNO môžeme ešte stále považovať za čerstvého lídra aktuálnej vlády. Aktuálny premiér žije v paneláku v Dúbravke, má štyri deti a všeobecne je považovaný za človeka konsenzu. Napriek jeho zmierlivej povahe čelí aj častej kritike.

Kritike sa nevyhol za svoj nový "postkoronový" účes a z toho, ako sa oblieka nie je nadšená ani odborníčka na imidž. "Učesať sa tak zle ako pán premiér Heger, chce skutočný talent," poznamenala pred časom pre Topky Andrea Ziegler, ktorá tvrdí, že každý politik by mal mať v komunikačnom tíme aj experta na imidž. "Premiér sa hrbí a zdá sa, že sako mu je malé," vyjadrila sa niekoľkokrát pre Topky.sk. 

Ako to je v prípade Eduarda Hegera? Predseda vlády nám prezradil kto ho oblieka, kto ho strihá a odpovedal aj na krátku anketu. Viac sa dozviete vo videu! 

Premiér Heger na rovinu! Vybral by si vodku, či Borovičku, Korčoka či Matoviča? Dozviete sa vo videu! (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: OĽaNOPremiérEduard Heger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu