Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

V nemocniciach v Trenčianskom samosprávnom kraji leží 162 pacientov s KORONAVÍRUSOM

Hlavný vchod do nemocnice v Trenčíne
Hlavný vchod do nemocnice v Trenčíne (Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa)

TRENČÍN - V sobotu (8. 5.) bolo v zdravotníckych zariadenia v Trenčianskom samosprávnom kraji (TSK) hospitalizovaných 162 pacientov s ochorením COVID-19, na umelej pľúcnej ventilácii bolo 17 pacientov. Vyplýva to z informácií Národného centra zdravotníckych informácií.

Spomedzi okresov TSK bolo najviac pacientov v Trenčianskom okrese, kde bolo s ochorením COVID-19 hospitalizovaných 48 pacientov, šiesti boli na umelej pľúcnej ventilácii. Nasledovali okresy Považská Bystrica (42, päť na pľúcnej ventilácii), Prievidza (32, dvaja na umelej ventilácii), Ilava (14, nikto na umelej ventilácii), Partizánske (13, dvaja na ventilácii), Myjava (11, dvaja na umelej ventilácii) a Bánovce nad Bebravou (dvaja, nikto na umelej ventilácii). V okresoch Púchov a Nové Mesto nad Váhom nebol hospitalizovaný žiadny pacient s ochorením COVID-19.

Na Slovensku bolo v sobotu v nemocniciach s ochorením COVID-19 980 pacientov, 146 z nich bolo na umelej pľúcnej ventilácii. Najviac hospitalizovaných bolo v Košickom samosprávnom kraji (174) a najmenej v Trnavskom samosprávnom kraji (51).

Viac o téme: NemocnicaTrenčínKoronavírusInfikovaní
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu