Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kotlebovo veľké ODHALENIE: Priatelia, odpadnete! Agenti tajných služieb chcú rozpad jeho strany

Milan Mazurek a Ondrej Ďurica (vpravo)
Milan Mazurek a Ondrej Ďurica (vpravo) (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

BRATISLAVA - Strana Mariana Kotlebu ĽSNS utrpela pred časom veľké straty, keď z nej odišli najvýraznejšie postavy, akými sú napríklad Milan Uhrík, Milan Uhrík či bývalý hovorca ĽSNS Ondrej Ďurica.

Archívne video

Marian Kotleba natočil video so synom (cenzurované) (Zdroj: Facebook/Marian Kotleba)

Zdá sa však, že neprávoplatne odsúdený Marian Kotleba stále nevie odídencom zo strany odpustiť. V najnovšom statuse ich nazval dokonca zdradcami a tajnými agentmi.

"Priatelia, odpadnete. Dnes po hlasovaní o 17.00 za mnou prišla naša poslankyňa Ing. Sulanová s tým, že počas dňa sa jej jeden zo zradcov našej strany Ondrej Ďurica pýtal, že či by aj ona nechcela odísť z poslaneckého klubu ĽS Naše Slovensko. Správy o pokuse rozložiť našu stranu cez agentov tajných služieb začínaju naberať na konkrétnosti," napísal Kotleba na sociálnej sieti. 

Konflikt v ĽSNS vrcholí: Ďalší členovia ohlásili odchod, Mazurek hovorí o tom, že sa mu zrútil svet

Ondrej Ďurica je bývalý hovorca Ľudovej strany Naše Slovensko a spevák. Poslanci, ktorí odišli od Kotlebu, založili hnutie Republika. To má byť pre "všetkých občanov, ktorí sú nespokojní s likvidačnou politikou tejto vládnej koalície a súčasne frustrovaní zo škandálov skompromitovanej a skorumpovanej opozície".

Hnutie má byť konzervatívne. "Je a bude razantnou, ale dôstojnou politickou silou a voľbou pre pozitívnu zmenu, ktorú Slovensko tak zúfalo potrebuje," znie oficiálne stanovisko Milana Uhríka s tým, že v nej majú miesto všetci, ktorí si "ctia slušnosť a tradičné hodnoty". Programové ciele sú prístupné na ich stránke. Členovia sa viac k hnutiu vyjadrovať nebudú.

Viac o téme: ĽSNSMarian KotlebaOndrej Ďurica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu