Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vyhrážky prezidentke, aj bludová porucha: VIDEO Sheila čaká na rozhodnutie súdu! Čas si kráti netypicky

Sheila je stále nepoučiteľná. Zobraziť galériu (6)
Sheila je stále nepoučiteľná. (Zdroj: Reprofoto - Youtube/ústavná povinnosť)

BRATISLAVA - Adriána Szmereková, ktorá si hovorí Sheila, neprestáva udivovať ani po tom, ako ju vzali do väzby. Aktuálne čaká na rozhodnutie o tom, či ju umiestnia v psychiatrickej liečebni. Čas si kráti vskutku zaujímavo.

Sheila čaká na rozsudok o tom, či bude umiestnená na psychiatrii (Zdroj: FB/Sheila Szmereková)

Adriána "Sheila" Szmereková sa v minulosti "preslávila" močením na Korán, ktorý potom zapálila, a minulý rok v septembri sa prostredníctvom videa vyhrážala prezidentke Zuzane Čaputovej. Práve preto skončila minulý rok v októbri vo väzbe. 

Po vyhrážkach prezidentke psychiatria: Sheilu zbavili obvinení! Trpí vážnou duševnou poruchou

Szmerekovú, ktorá používa rôzne mená, NAKA vlani v októbri obvinila z hanobenia rasy, nebezpečného vyhrážania a výtržníctva. Súd ju zobral do väzby, z obavy pokračovania v trestnej činnosti. Špeciálna prokuratúra 25. januára stíhanie zastavila. Z výsledkov vyšetrovania vyplynulo, že obvinená nebola v čase činu trestne zodpovedná pre nepríčetnosť. O tom, či bude umiestnená v psychiatrickej liečebni, rozhodne súd.

Burcujúce básničky

Zdá sa, že Sheila, ako si Adriána sama hovorí, si teraz kráti čas písaním akýchsi burcujúcich básní. V nich vyzýva ľudí do boja a opisuje svoje aktuálne pocity. "Moja skúsenosť píše vlastný život, trochu prchká, ale stála sama sebou. Postreh ľudí mojej inteligencie znie trochu čudne," začína svoj výstup v jednom z videí. 

Sheila
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Sheila Szmereková)

Sheila
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Sheila Szmereková)

Sheila
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Sheila Szmereková)

Sheila
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Sheila Szmereková)

Vyhrážky prezidentke

Sheila pôsobila so skupinov extrémnych aktivistov pod názvom Občiansky tribunál, protestovala pred televíziou Markíza, sekerou demolovala značku a videá, ktoré zverejňovala na internete dokazovali jej agresívne správanie. Pozornosť si vyslúžila videom, na ktorom sa smrťou vyhrážala prezidentke SR Zuzane Čaputovej.

"Chcem, aby si vedela Čaputka, že prišiel čas, ktorý sa blíži. A zapamätaj si môj ksicht, pretože ho určite stretneš a keď ho stretneš, tak to bude taká sekundovka, že betón ti dá druhú. Ja sa tvojej ochranky nebojím. Ja som pripravená na teba zaútočiť," povedala vo videu. Na nahrávke avizovala útok na prezidentský palác, nadáva aj na médiá. K extrémnym youtuberom patrí aj Martin Daňo či Rudolf Vasky, ktorí na istý čas tiež skončili vo väzbe. Súd ich oboch prepustil, no majú zakáz pokračovať v zverejňovaní agresívnych videí.

Sheila
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Sheila Szmereková)

Viac o téme: PsychiatriaVyhrážkySheilaBásnička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu