Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Polícia hľadá svedkov nehody medzi Šarišskými Michaľanmi a Veľkým Šarišom

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky.sk)

PREŠOV – Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo v piatok 26. marca o 18.30 h medzi obcou Šarišské Michaľany a mestom Veľký Šariš. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, jeden z účastníkov na mieste nehody nezotrval a ušiel na neznáme miesto.

"Neznámy vodič na motorovom vozidle, pravdepodobne modrej farby, jazdil v smere od obce Šarišské Michaľany na mesto Veľký Šariš, pričom v zákrute prešiel do protismeru a narazil do osobného motorového vozidla značky Škoda Octavia, ktorého vodičom bol 58-ročný muž. Pri zrážke došlo k odlomeniu spätného zrkadla na vozidle zn. Škoda Octavia, ktoré narazilo do kapoty nákladného vozidla. Vodičom nákladného auta bol 22-ročný muž a smeroval z mesta Veľký Šariš na obec Šarišské Michaľany," uviedla Ligdayová.

FOTO Polícia hľadá svedkov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

Pri dopravnej nehode vznikla podľa jej slov škoda na osobnom vozidle vo výške približne 1000 eur a na nákladnom vozidle vo výške asi 500 eur. Svedkovia nehody sa môžu prihlásiť na telefónnom čísle 158 alebo aj osobne na ktoromkoľvek  policajnom oddelení alebo prostredníctvom facebokovej stránky Policajného zboru. Rovnako tak môžu urobiť v prípade, že majú záujem o ďalšie informácie.

FOTO Polícia hľadá svedkov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

Viac o téme: NehodaPátranieSvedkoviaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu