Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

KORONAVÍRUS Cez víkend pokračuje očkovanie v troch veľkokapacitných centrách v Trnavskom kraji

Očkovanie v Trnave
Očkovanie v Trnave (Zdroj: TASR - Lukáš Grinaj)

TRNAVA - Desaťtisíc dávok vakcíny AstraZeneca bude k dispozícii počas víkendu (20. - 21. 3.) vo veľkokapacitných očkovacích centrách Trnavského samosprávneho kraja (TTSK) v Trnave, Dunajskej Strede a Skalici. Doteraz v nich bolo zaočkovaných 19.000 ľudí. Informoval o tom predseda TTSK Jozef Viskupič.

Veľkokapacitné očkovacie centrá budú otvorené v sobotu aj v nedeľu medzi 8.00 a 18.00 h. V Trnave na Strednej zdravotníckej škole na Daxnerovej 6, v Dunajskej Strede na Strednej odbornej škole rozvoja vidieka s vyučovacím jazykom maďarským na Námestí sv. Štefana 3 a v Skalici v telocvični Strednej zdravotníckej školy na Jatočnej 2046.

Záujemcovia o očkovanie sa prihlasujú cez rozhranie Národného centra zdravotníckych informácií. "Vhodné je dostaviť sa na očkovanie len niekoľko minút pred časom uvedeným v potvrdzujúcej SMS správe. Ak ľudia prídu hoci o hodinu alebo dve skôr, tak sa na očkovanie skôr nedostanú a budú čakať. Organizátori a policajti sa priamo na mieste starajú o manažment radu, aby bol chod centra plynulý," uviedol Viskupič.

Na návštevu očkovacieho centra je potrebné priniesť občiansky preukaz a preukaz poistenca. TTSK na svojej webstránke zverejnil dotazníky, ktoré si záujemcovia môžu doma vytlačiť a vyplniť, čo prispeje k skráteniu čakacích dôb. Informácie o očkovaní a mapy očkovacích centier sú dostupné aj na špeciálnej stránke https://zdravazupa.sk/korona/#ockovanie.

Viac o téme: OčkovanieVakcínyTrnavaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu